25 januari 2011

Workshop: “Acquisitie doen zonder als een verkoper te klinken, hoe doe je dat?”

Datum & tijd

2011-01-25 15:00:00

Op dinsdag 25 januari organiseert Syntens speciaal voor iMMovator leden een interactieve workshop over acquisitie en sales. Herkent u de volgende situaties: Vraagt het veel te veel meetings en telefoontjes om een deal te sluiten? Vragen klanten offertes om daarna niet meer te reageren? Moet u potentiele winst weggeven om klanten te krijgen? Kom dan naar de workshop acquisitie en sales, onder leiding van Enno van Kersen van Sandler Training.

De inschrijving voor deze workshop is gesloten, omdat deze vol zit. Op 7 februari wordt nog een sessie over Sales en Acquisitie georganiseerd (inhoud is hetzelfde).

Als u er genoeg van heeft alles te geven aan uw klanten en daar bezwaren en smoesjes voor terug te krijgen; als u geen zin meer heeft om offertes te schrijven en dan te moeten wachten op antwoord, terwijl uw klant zich verschuilt achter meetings, voice mail en secretaresses; als u er niet goed van wordt dat uw ideeën worden gebruikt om het zelf op te lossen, of erger nog terecht komen in de offerte van uw concurrent, is dat genoeg motivatie om er iets aan te doen?

Enno van Kersen van Sandler Training neemt de inhoud van de workshop acquisitie en sales voor zijn rekening. Met meer dan tien jaar ervaring in commerciële en management functies bij IBM is Enno sinds 2008 eigenaar van een trainings-, advies- en coachingsbureau. Hij kan tijdens de workshop ook op uw eigen situatie inspelen. Deelnemers kunnen van tevoren vragen insturen die dienen als input voor de workshop.
 
Tijdens de workshop krijgt u inzicht in:

  • Hoe werkt het klassieke sales-proces nou precies?
  • Hoe hebben inkopers en managers zich hieraan aangepast?
  • Wat is een alternatief dat werkt?
  • Deelnemers krijgen de kans technieken te oefenen en gaan naar huis met nieuwe inzichten en kennis van verkoopprocessen.

Programma:
15 uur: Inloop
15.30 uur: Start programma
17.30 uur: Borrel
18u30 uur: Einde

Inschrijven
De locatie van deze workshop is de Media Academie, Villa Heideheuvel, Media Park Hilversum. De kosten voor deze workshop zijn € 50 (excl BTW) per deelnemer. Leden van iMMovator kunnen zich direct hieronder inschrijven. Hiervoor dient u wel ingelogd te zijn. Bent u nog niet geregistreerd lid van iMMovator? Registreer u dan eerst, voordat u zichzelf hieronder kan inschrijven.

Aantal deelnemers: minimaal 12 en maximaal 18.

Heeft u vragen over de workshop, dan kunt u contact opnemen met Pieta Stam van Syntens, via pieta.stam@immovator.nl.  

De inschrijving voor deze workshop is gesloten, omdat deze vol zit. Op 7 februari wordt nog een sessie over Sales en Acquisitie georganiseerd (inhoud is hetzelfde).