13 november 2019

VR Days Europe

Tickets €55,- t/m €349,-

Datum & tijd

13, 14 en 15 november van 9:30 - 22:30

VR days Europe is hèt meerdaagse event met alles over Virtual, Augmented en Mixed reality. Ontdek de nieuwste ontwikkelingen en trends die de kracht van deze technologieën laat zien. Verken nieuwe initiatieven van XR-pioniers op de tentoonstelling in de Kromhouthal, verbreed je netwerk in de wereld van VR, AR en MR, woon lezingen van XR-experts bij en nog veel meer.

De afgelopen 5 jaar presenteerde VR Days het beste op het gebied van virtual, augmented en mixed reality. En ook dit jaar zullen 140 experts uit 50 landen gedurende 3 dagen vertellen en laten zien hoe hun innovaties wetenschap, business, onderwijs en kunst veranderen. Dag 1 is gevuld met presentaties en dagen 2 en 3 bestaan uit het zelf zien, ervaren van en leren over XR.

Conferentie – openingsdag VR Days

De eerste dag is volledig gewijd aan de Vision & Impact-conferentie in het DeLaMar Theater. Centraal staan de belangrijkste onderwerpen op het gebied van XR, besproken door de meest relevante internationale sprekers. Waar zijn we nu en waar gaan we naartoe? De toespraken zijn altijd visueel en gericht op de praktijk.

Sprekers zijn onder anderen: Ricardo Laganaro, regisseur van The Line, winnaar Best VR Immersive Experience op het filmfestival van Venetië en Nathaniel ‘Nathie’ de Jong, met 530.000 volgers op Youtube.

Summits, roundtables en exposanten op dag 2 en 3

Tijdens de twee dagen in de Kromhouthal hebben de bezoekers de kans om volledig up to date te raken met de huidige stand van zaken. Dat kan door de nieuwste apparatuur uit te proberen en door deel te nemen aan workshops, het volgen van presentaties, panels, use- cases en rondetafelgesprekken over wetenschap, gezondheid, kunst, onderwijs en business. In het verlengde hiervan wordt gesproken over bijvoorbeeld kunstmatige intelligentie, VR op locatie en 5G. De dagen zijn een uitgelezen kans om elkaar te ontmoeten en om te zien wat er nu al mogelijk is en wat de toekomst te bieden heeft.

Enkele opvallende sprekers – leidende namen in de XR-industrie – zijn Kelly Ingham, AR/VR bij Facebook, Brandon Harper, designer bij Microsoft HoloLens, Miriam Reiner van het Israel Institute of Technology en Jack J. McCauley, mede-oprichter van Oculus VR.

Tickets

Het evenement vindt plaats in het DeLaMar theater en De Kromhouthal in Amsterdam. Het is een driedaags event van 13 t/m 16 november. Ticketprijzen variëren tussen de €55,- en €349,- euro. Kijk voor meer informatie op de website van de VR Days.