2 juni 2010

Voorlichtingsbijeenkomst Handelsmissie Duitsland in het teken van Cross Media

Datum & tijd

2010-06-02 16:00:00

Op verzoek van Dutch Media Hub organiseert de Kamer van Koophandel in september 2010 een handelsmissie voor bedrijven die actief zijn in de Cross Media sector. Woensdag 2 juni staat een voorlichtingsbijeenkomst gepland waarin een beeld wordt geschetst van de Cross Media Industrie in Duitsland.


Deze voorlichtingsbijeenkomst is gratis en zal ingaan op de cultuurverschillen tussen Nederland en Duitsland, ondernemers vertellen hun praktijkverhaal en er zal een toelichting worden gegeven op de handelsmissie in september.


Voor de handelsmissie staan bezoeken gepland aan onder andere aan de Cinec beurs in München, de beurs Photokina in Keulen en bezoeken aan grote broadcasters en producenten. Tevens verzorgt de Kamer van Koophandel één op één matchmaking gesprekken met potentiële zakenpartners. Meld u hier aan voor deze bijeenkomst, deze vindt plaats op woensdag 2 juni van 15.00uur tot 18.00 in de Kamer van Koophandel in Amersfoort.

Klik hier voor de webpagina van de Kamer van Koophandel over de handelsmissie naar Duitsland. Voor meer informatie kunt u ook een e-mail sturen naar hans.de.jong@kvk.nl