7 april 2017

VidCon Europe

Tickets Vanaf €175,-

Datum & tijd

2017-04-07 06:00:00

Amsterdam RAI Conventie centrum

Het is onmogelijk om online video vast te pinnen

Volledige genres worden gecreëerd in de tijd dat het kost om een volledig seizoen van een serie op te nemen. Een evenement organiseren voor iets dat zo divers is en zo snel evolueert is een onmogelijke opgave, maar toch probeert VidCon dit. En ze doen het met passie. Ze geloven dat online video de meest belangrijke culturele verschuiving is sinds het begin van de stiomotion video's. Men is in een zeer vroege, maar toch zeer definiërende staat als het gaat om deze extreem krachtige wereldwijke kracht. 

De laatste zeven jaar is VidCon uitgegroeid van een kleine community van 1400 man in een kelder van een hotel, tot een grootse groep van 30.000 man in het Anahein Covention Center in Californië. Nu is het tijd om nog verder door te groeien en de volgende stap overzees te nemen naar Amsterdam dit jaar. Amsterdam is een levendige, innovatieve en creatieve stad en ze zijn verheugd om te zien hoe VidCon hier kan excelleren. 

Samen met jou wil VidCon de democratisering van creatie bevorderen. Dit zal het definierende verhaal van media deze eeuw worden. We hopen je daar te zien! 

Bekijk het volledige programma hier.