21 oktober 2009

VFX beurs

Datum & tijd

2009-10-21 10:00:00

Woensdag 21 oktober in het Media College te Amsterdam is alweer de vierde editie van de VFX, Nederlands grootste vakbeurs op het gebied van postproductie, film, broadcast, games, 3D en VFX. Een groot aantal top-professionals presenteert op VFX 'hands-on' de allerlaatste workflow-inzichten in pakketten en oplossingen van: Autodesk, Adobe, Avid, Craft Animations, Matrox, Chaosgroup, NVIDIA en The Pixel Farm.


Zoals elk jaar wordt ook deze VFX afgesloten met een gezellige en informatieve netwerkborrel waar je op hoog niveau kunt bijpraten. De borrel begint om 17:00 uur in de centrale ruimte en wordt dit jaar gesponsord door: Syntens en Howest.

Softimage Usergroup op VFX
Op VFX is een speciale plek ingeruimd voor de Softimage User Group. Om 15:00 uur vindt een presentatie plaats en aansluitend om 16:00 uur is een meeting waar gebruikers van de software elkaar kunnen ontmoeten en bijpraten. Ben je geïnteresseerd om te worden uitgenodigd voor de Softimage User Group? Stuur dan een mailtje naar: eric@socrates.nl

Masterclasses
Het masterclass-programma op VFX is dit jaar van een bijzonder hoog niveau. In de grote studio zijn masterclasses te bezoeken van Guerrilla Games, BBC, .redrum, Pedri Animation, TNO, The Ambassadors, Away3D, Ronimo Games, Addikt, HecticElectric, Refocus Films, Tayari AV en Video Dock

Korting
Voor relaties van Syntens wordt door de organisatie een speciale kortingcoupon beschikbaar gesteld, voer de kortingcode KY789SP in. Je betaalt dan 10 euro incl. BTW.

Tijd en plaats
Datum: 21 oktober 2009
Openingstijden: 9:30 – 18:00 uur
VFX netwerkborrel: 17:00 uur
Locatie: Ma Amsterdam
Contactweg 36
1014 AN Amsterdam

Meer informatie en inschrijven op de website van VFX .