13 mei 2013

Nederlandse Handelsmissie naar Canada3.0

Datum & tijd

2013-05-13 10:00:00

Van 13 tot en met 17 mei organiseert HollandHub een Handelsmissie naar Canada. Een Nederlandse delegatie zal Canada3.0 bezoeken, hèt Innovatie Event van Canada. Canada3.0 is het enige landelijke digtale media event, dat zich richt op commercialisatie van innovatie met een focus op gezondheidszorg, media & entertainment, onderwijs en telecommunicatie. Daarnaast zullen verschillende bedrijven, incubators en kennisclusters bezocht worden tijdens de reis.

Canada3.0
De vijfde editie van Canad3.0 vindt dit jaar plaats in Toronto met naar verwachting ruim 2.000 bezoekers afkomstig uit bedrijfsleven, onderwijs en overheid. Nadere informatie over het event is te vinden op website van de Canada 3.0 Conference.

Handelsmissie
In de periode van 13 tot en met 17 mei zal een Nederlandse delegatie deelnemen aan het Canada3.0 event. Daarnaast zal de handelsdelegatie bezoeken brengen aan bedrijven, incubators en kennisclusters in de zogenoemde Technology Triangle van Canada, het gebied tussen Waterloo, Kitchener en Guelph. Deze reis is uitermate geschikt voor die ondernemers en ondernemingen die op zoek zijn naar Canadese partners of die hun producten of diensten op de Canadese markt willen aanbieden.

Interesse of meer weten?
Een informatie- en kennismakingsbijeenkomst voor deze handelsmissie wordt in maart 2013 georganiseerd in de residentie van de Canadese ambassadeur in Wassenaar. Meer informatie over deze bijeenkomst is te vinden via de site van HollandHub. 

Direct aanmelden
Dat kan natuurlijk ook. Inschrijven kan via de site van HollandHub. Na ontvangst van de inschrijving nodigt Holland Hub je uit voor een intake-gesprek. Tijdens dit gesprek inventariseren worden je persoonijke wensen ten aanzien van ontmoetingen met bedrijven en de criteria voor individuele matchmaking geïnventariseerd. De eigen bijdrage aan deze missie bedraagt € 950,-. Deelnemers zorgen zelf voor hotel en vliegticket.