24 maart 2011

Van Speijk Innovatie Arena

Datum & tijd

2011-03-24 13:30:00

Innovatie in de communicatiesector staat op 24 maart 2011 centraal tijdens de eerste Van Speijk Innovatie Arena in het Dialoque House in Amsterdam.Op het programma staat de jaarlijkse Van Speijk innovatie Rede en het hoogtepunt is de nieuw ontwikkelde Innovatie Game. Tijdens deze game strijden de vijf beste beste innovators uit de verschillende sectoren met elkaar in de Arena om de Van Speijk Innovatie Prijs. De innovators spelen met hun teams waarin ook het publiek actief meespeelt.

Het programma start om 13 uur met een netwerklunch. Een jury van deskundigen en zakenmensen wijst dan het winnende team aan en het publiek geeft de publieksprijs weg. Het gehele programma eindigt na een netwerkborrel om 19.00 uur.

Deelname staat open voor professionals uit de gehele communicatiesector; de entreeprijs bedraagt 75 euro ex. btw. Er zijn slechts 150 plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij. U kunt zich nu opgeven via het aanmeldingsformulier.

De Van Speijk Innovatie Arena wordt actief gesteund door: Grafimedia Netwerk, Logeion, Media Werk Groep, iMMovator, NNP, Nederlandse Nieuwsblad Pers en de Stichting Auspiciën.

Meer informatie is te vinden op de website van Van Speijk Innovatie Prijs.