6 november 2013

TNO organiseert IPTV Seminar ‘Beyond the Set-Top Box’

Datum & tijd

2013-11-06 09:00:00

De mogelijkheden van Connected TV zijn explosief toegenomen in de afgelopen jaren: functies in een set-top box zullen overbodig worden en operators zullen de tv rechtstreeks op hun IPTV-platform kunnen aansluiten. Dit bespaart aanzienlijke kosten (apparaat, stock, installatie, helpdesk) en het verbetert de gebruikerservaring (betere esthetiek, één afstandsbediening, minder kabels, nieuwe geïntegreerde diensten). Echter, deze ontwikkeling van een off-the-shelf TV set in plaats van een standaard set-top box introduceert nieuwe uitdagingen.

Op 6 en 7 november organiseert TNO, met support van iMMovator een Open IPTV Forum, een interactief en diepgaand tweedaags seminar ‘Beyond the Set-Top Box’ in de Westergasfabriek in Amsterdam. Dit seminar gaat in op de laatste ontwikkelingen, uitdagingen en technologieën om IPTV direct naar de TV set te brengen, zonder tussenkomst van een set top box.

Leer meer over de IPTV activiteiten van de operators, de evolutie van smart TV’s, de vooruitgang in managed- en ‘over the top video delivery’, ontwikkelingen in standaards en de ‘lessons learned’ van een standaard-based proof of concept voor STB-less IPTV die TNO het afgelopen jaar heeft ontwikkeld met een aantal vooraanstaande industry partners.

Het programma bevat een indrukwekkende line-up van sprekers, waaronder Deutsche Telecom, TeliaSonera, Orange, TP Vision, SmarDTV, Cisco, Agama, EBU, Alcatel Lucent and DTV Labs.

Meer informatie over het programma en registratie is te vinden op www.iptvseminar.com.

Geïnteresseerd? Schrijf je in vóór 15 oktober om een korting van 200 euro te krijgen. Speciaal voor het iMMovator en CLICKNL netwerk is een extra korting van 25% op de entreeprijs beschikbaar!

Meer informatie via Jessica.Doorn@tno.nl.