13 maart 2012

TNO organiseert bijeenkomst ‘Technologie zoekt ondernemer’

Datum & tijd

2012-03-13 15:00:00
Staat u open voor nieuwe ideeën en bent u ervan overtuigd dat innovatie uw organisatie verder kan helpen, onder welke omstandigheden dan ook? TNO deelt deze mening! Het afgelopen jaar hebben verschillende TNO-ers gewerkt aan innovatieve productideeën. Op 13 maart worden 20 van deze ideeën gepresenteerd bij de bijeenkomst ‘Technologie zoekt ondernemer’ in Rotterdam.

Het gaat om  nieuwe productideeën die met uw marktkennis en ondernemerschap potentie hebben om daadwerkelijk op de markt te worden gebracht. Ideeën die in uw branche het verschil kunnen maken. TNO biedt deze ideeën aan in het kader van het TNO Small Business Innovation Research Programme (SBIR). Met dit programma dagen zij ondernemers uit om de ideeën te benutten door ze verder te ontwikkelen en naar de markt te brengen. TNO ondersteunt daar graag bij; zowel technologisch als financieel.

TNO presenteert de ideeën op de derde editie van het evenement ‘Technologie zoekt ondernemer’. Dolf Jansen is uw dagvoorzitter en inspirator. Onder zijn leiding presenteren 20 specialisten in het kort hun productidee. Op de ideeënmarkt kunt u van deze specialisten meer informatie krijgen over de ideeën die u voor uw bedrijf interessant vindt. Ook laten ondernemers uit eerdere TNO SBIR-rondes u graag hun resultaten zien en staan zij klaar om u over hun ervaringen te vertellen. Deze middag presenteert ook Deltares een productidee in het kader van hun programma.

U kunt zich tot 7 maart gratis aanmelden voor deze bijeenkomst. Voor meer informatie en aanmelding gaat u naar de website van TNO.