7 november 2014

Thingscon.

Datum & tijd

2014-11-07 08:45:00

Kantoor info.nl

ThingsCon Amsterdam is een eendaagse conferentie met een bijzonder programma van workshops en lezingen. Deze dag is speciaal voor designers, makers, strategen die bezig zijn met het internet of things, en de combinatie van hardware en software. 

Vergelijkbaar met de succesvolle Berlijnse editie (impressie video onderaan bericht), zal ThingsCon Amsterdam plaats vinden op vrijdag 7 november tijdens de Amsterdam E-week. Het programma bevat s'ochtends vooral diepgaande sessies, en exclusieve keynote sprekers in de middag. Kijk voor meer informatie op de website van Thingscon.

Met presentaties van onder meer:

  • Elisa Giaccardi (Thing Link)
  • Marcel Schouwenaar (Prototypinh connected things)
  • Scott Smith (Emotion and the IoT)
  • Rob van Kranenburg (stakeholders in a new world)
  • Brendan Dawes (from World Wide Web to Web Wide World)
  • Rafi Haladijian (The end of the internet of things)

CLICKNL Media&ICT organiseert tijdens Thingscon een workshop ‘Stepping out of the Screen’. Lees er hier meer over. 

Vooral interresant voor:

ThingsCon Amsterdam is vooral toegespitst op designers, makers, strategen die bezig zijn met het internet of things, en de combinatie van hardware en software. 

Hier alvast een impressie van ThingsCon Berlijn, Mei 2014

Amsterdam eWeek

Thingscon wordt georganiseerd op de vrijdag van Amsterdam eWeek. Tijdens de eWeek organiseren we op 4 november ook het Cross Media Café Uit het lab, met een hele reeks projecten die net “uit het lab” komen. Teveel om hier op te noemen, maar mis het niet. Klik hier voor info, programma en inschrijven. Toegang is gratis.