29 oktober 2015

Media Park Update: René Delwel

Datum & tijd

2015-10-29 11:30:00

SWITCH

Nieuw dit najaar: lunchbijeenkomsten voor professionals op het Mediapark in de SWITCH, het nieuwe paviljoen dat staat naast Bar Boon. In een korte en interactieve sessie staat iedere keer een andere pionier in de spotlight met aandacht voor nieuwe diensten die gelanceerd worden. Daarbij mag elke gast een starter meenemen die aandacht verdient. Om 12 uur samen een broodje eten, van 12.30 tot 13.00 een interview met de gast van de week. Het event wordt live gestreamd, en publiek in de Switch zowel als online kunnen vragen stellen.

Gast deze week is René Delwel, Managing Director van United. Op 12 oktober werd bekend dat United als strategisch partner van TERN International de online postproductie gaat verzorgen van UHD content die via de nieuwe internationale UHD zender INSIGHT wordt aangeboden. TERN International lanceerde op MIPCOM de UHD Factual Entertainment zender INSIGHT. INSIGHT is een platform dat lineair en non lineair uitzendt en een interactieve, meeslepende en dynamische kijkbeleving biedt. Vanaf de start is de zender voor zo’n 60 miljoen kijkers in Europa en Azië. De nieuwe zender beschikt over originele UHD content geproduceerd door toonaangevende productiehuizen. Tijdens de Media Park Update vertelt René meer over de rol die United gaat spelen en op welke ontwikkelingen, zoals HDR (High Dynamic Range) en WGC (Wide Color Gamut), United gaat inzetten. 

Wil je de opname bijwonen? Schrijf je dan in en kom naar de Switch op het Joop van den Ende plein. Je kunt lunchen vanaf 12.00 uur. De opname vindt plaats van 12.30-13.00. De bijeenkomst wordt live gestreamd dus je kunt ook tijdens uw lunchpauze meekijken. Heb je vragen voor René? Stel ze live in de Switch, of via twitter @immovator.