27 april 2011

Telecompaper organiseert Connected TV

Datum & tijd

2011-04-27 10:40:00
Telecompaper organiseert op 27 april het congres Connected TV in stadion de Galgenwaard in Utrecht. Internationale sprekers praten de telecom- en internetindustrie bij over Connected TV. Toekomstmuziek die op sommige plekken realiteit is! Met vooraanstaande sprekers van Cisco, Alcatel-Lucent, Wyplay, Reggefiber, Amino, Oregan Networks, Netgem, Axel Springer en meer. IMMovator leden krijgen 15% korting wanneer zij zich inschrijven voor dit congres!
 
Connected TV

Connected TV, biedt een rijke kijkervaring waarin de standaard broadcast content gecombineerd wordt met broadband content over IP, interactiviteit en multi-screen mogelijkheden. Een soepele user interface, een interactieve programmagids (IPG) en recommendations engines zijn dan wel noodzakelijk om de consument het gevoel te geven volledig ‘in control’ te zijn. Maar ook komt een nieuwe generatie hardware naar de markt, met name hybride set-top boxen, ‘connected’ televisies en compleet vernieuwde afstandsbedieningen.
 
Praktijkvoorbeelden zijn nog maar mondjesmaat beschikbaar. ‘Het nieuwe TV kijken’ blijkt weerbarstiger te realiseren dan gedacht, en de problemen zijn talrijk: processoren moeten multiple videostreams aankunnen, de beveiliging van zowel de content als de software moet op orde zijn en Hollywood moet overstag om toe te staan dat breedbandcontent op de TV geconsumeerd wordt. Op 27 april wordt ingegaan op deze issues, met speciale aandacht voor content rights, DRM en standaarden zoals DECE’s UltraViolet en HbbTV.

Met onder meer:
•    Nick Fielibert, CTO Video Technology Group Europe Cisco
•    Patrick Bliemer, Country Director Nothern Europe Intel
•    Steve Coutts, VP Sales and Business Development Wyplay
•    Milya Timergaleyeva, VP Market Strategy Oregan Networks
•    Bert Meijerink, Directeur Gebiedsontwikkeling en Bouw Reggefiber

Schrijf in met iMMovator korting!

IMMovator leden kunnen gebruik maken van 15% korting op het tarief voor Connected TV. Gebruik bij uw aanmelding de volgende vouchercode: IMM-CTV2011 om van de korting gebruik te maken! Schrijf u in op de website van Telecompaper .