17 februari 2015

Technology Update Hacks & Attacks

Datum & tijd

2015-02-17 13:00:00

Villa Heideheuvel, Media Park

DDoS-aanvallen en website hacking zijn aan de orde van de dag. We hebben net de Sony-aanval achter de rug en het gehackte Twitter-account van de CIA. Onvrede wordt steeds vaker online uitgespeeld. Denk aan het internet van Noord Korea dat werd platgelegd door de VS naar aanleiding van een bioscoop-film. En wist je dat al voor 50 euro een DDoS attack kan bestellen?

In deze Technoloy Update die we samen organiseren met Akamai gaan we uitgebreid in op hoe deze hacks & attacks mediabedrijven bedreigen en wat je er aan kunt doen.

Als je online content, website of app door een beveiligingsprobleem niet naar behoren werkt, of door een mogelijke cyberattack helemaal niet meer beschikbaar is, de merkschade groot en kun je direct adverteerders of abbonnees verliezen. En als je stream gehackt wordt, loop je mogelijk omzet mis. Eindgebuikers worden namelijk steeds minder tolerant. Je moet je content dus goed beschermen. 

Hoe vertaalt zich dit door tot jouw crossmediale bedrijf? 

Tijdens deze no nonsense workshop geven we een aantal waargebeurde scenario’s vanuit de loopgraven van onder andere het WK-voetbal en krijg je praktische inzichten om je eigen situatie te analysen en maatregelen te treffen.

Programma

  • Hoe ziet een cyber attack er uit? Welke soorten zijn er?
  • Welke attacks & hacks komen zien we met name in de mediabranche?
  • Wat is het verschil tussen goed verkeer en slecht verkeer?
  • Welke tools zijn er om dit realtime inzichtelijk te maken?
  • Wat voor maatregelen kun je nemen om je te beschermen?​ 

Sprekers

Guido Hettema (foto links) en Jeroen Wijdogen (foto rechts), beide werkzaam voor Akamai.

Guido Hettema AkamaiJeroen Akamai

Kom 17 februari naar de Technology Update Hacks & Attacks en kom erachter of jouw content goed beschermd is en hoe je dit kan verbeteren! Schrijf je gratis in!