30 januari 2012

Syntens organiseert introductiebijeenkomst Succesvolle financiering

Datum & tijd

2012-01-30 18:00:00

Om als startup te kunnen groeien is kapitaal nodig. Het succesvol aantrekken van financiering is voor veel ondernemers lastig. Om concrete kansen te creëren, organiseren Taskforce Innovatie Regio Utrecht, UtrechtInc, LiveWIRE, Syntens Innovatiecentrum en Dutch Game Garden ook dit jaar de masterclass Succesvolle Financiering voor ondernemers. Op 30 januari 2012 vindt bij UtrechtInc een vrijblijvende voorlichtingsbijeenkomst plaats over deze masterclass.

Tijdens de introductiebijeenkomst op 30 januari leert u veel over het onderwerp financiering. Na afloop bepaalt u zelf of u wilt doorstromen naar het vervolgprogramma. Dit bestaat uit een serie resultaatgerichte en pragmatische sessies over het succesvol binnenhalen van financiering, aangevuld met individuele begeleiding door professionals.

Het einddoel van de bijeenkomsten is een unieke kans voor iedere ondernemer: u geeft ter plaatse een concrete pitch voor potentiële investeerders!

Introductiebijeenkomst
Voor wie: Startende en gevestigde ondernemers met een groeiambitie en financieringsbehoefte tussen €50.000 en €500.000
Datum: 30 januari 2012
Tijd: 18:00 uur – 21:30 uur (broodjes worden geserveerd)
Locatie: UtrechtInc, Padualaan 8, 1e verdieping, te Utrecht
Kosten: Geen

Programma introductiebijeenkomst

  • Introductie bedrijfsfinanciering (De Investeerdersclub)
  • Inspirerende ervaringen van ondernemers die eerder deelnamen aan de masterclass
  • Uitleg vervolgprogramma
  • Netwerkborrel

Tijdens de netwerkborrel staan financieel deskundigen voor u klaar om de eerste vragen over uw financieringsvraagstuk te beantwoorden en praat u na met de andere deelnemers.

Vervolgprogramma
Het vervolgprogramma bestaat uit twee fasen.

  • In fase 1 wordt dieper aandacht besteed aan financieringsvormen als interne financiering, bankkredieten en investeerders. Na deze sessies weet je welke financieringsvorm of combinaties ervan voor jou van belang zijn. Ook ben je bekend met de belangrijkste aandachtspunten van deze financieringsvormen.
  • In fase 2 werken we intensief en concreet toe naar de juiste voorbereiding en presentatie om op korte termijn investeerders aan te trekken. Je leert stap voor stap over de juiste aanpak, krijgt gouden tips van experts en ontvangt antwoord op individuele vraagstukken. Dit alles in de vorm van training en individuele begeleiding. Aan het eind van het programma krijg je de unieke kans om potentiële investeerders voor jouw eigen onderneming te interesseren.

Aanmelden
Via dit formulier kunt u zich direct aanmelden voor de introductiebijeenkomst. Voor vragen neemt u contact op met Pieta Stam van Syntens Innovatiecentrum: pieta.stam@syntens.nl / 06 - 51 23 39 73