8 februari 2008

Symposium: virtual worlds, hope of hype?

Datum & tijd

2008-02-08 12:00:00

Op 8 februari is er op de Faculteit Economie en Management van de Hogeschool Utrecht het Symposium: Virtual Worlds, “Hope or Hype?” Op dit Symposium staan virtuele werelden zoals Second Life centraal.

Met sites zoals YouTube, Hyves en Blogger is de weg naar virtuele werelden al ingeslagen, de verwachting is dat de genoemde toepassingen in de toekomst worden geïntegreerd in virtuele werelden en dat die virtuele werelden het huidige belang van het WWW gaan overtreffen, of daar de opvolger van worden.

Met sprekers uit het bedrijfsleven, onderwijs, overheid en de zorg, waaronder: Barend Raaf van DNB Media, Dr. Harry van Vliet van het Telematica Instituut, Frank Hussman van Up the Vortex, TNO Nederland en Christian Kromme van Artificial Industry.

Deze sprekers kijken vanuit hun eigen invalshoeken naar virtuele werelden. Invalshoeken zijn zorg, educatie, overheid, de zakelijke markt en de veranderingen in communicatie die virtuele werelden met zich mee brengen.

Programma en inschrijven
Voor de laatste programma-aanvullingen kunt u terecht op de website van Virtual Worlds.

Vanaf 12:00 uur bent u welkom aan de Padualaan 101 in Utrecht, het programma zal duren tot 17:00 uur waarna er een gezellige netwerkborrel plaats zal hebben.

Voor meer informatie en voor het gratis inschrijven van dit Symposium gaat u naar de website van Virtual Worlds.