7 november 2014

Stepping out of the screen

Tickets €99,-

Datum & tijd

2014-11-07 09:15:00

info.nl kantoor

Tijdens het eendaagse congres Thingscon, over Internet of Things en de combinatie tussen hardware en software, organiseert CLICKNL een handson workshop over innovatie. Raimo van der Klein leidt deze workshop voor 'digitale media destinations' (apps en websites) die de impact van de business op nieuwe 'smart' producten op de (media) business laat zien, zoals bijvoorbeeld weareables en hardware. Tijdens deze workshop zal ook een simpel 'framework' gedeeld worden om je eigen 'smart service' te creëren.

Meld je wel snel aan want vol is vol! Aanmelden kan via de website van Thingscon.

De workshop wordt georganiseerd door Raimo van der Klein en Legendary Studio

Thingscon

De workshop is onderdeel van Thingscon. Thingscon wordt georganiseerd door Info.nl en Clicknl, als onderdeel van de Amsterdam eWeek. Kijk ook vooral naar de rest van het programma en maak er evt een volledige inspiratiedag van!

Amsterdam eWeek

Thingscon wordt georganiseerd op de vrijdag van Amsterdam eWeek. Tijdens de eWeek organiseren we op 4 november ook het Cross Media Café Uit het lab, met een hele reeks projecten die net “uit het lab” komen. Teveel om hier op te noemen, maar mis het niet. Klik hier voor info, programma en inschrijven. Toegang is gratis.