17 mei 2014

Startersdag 2014

Tickets €0,-

Datum & tijd

2014-05-17 08:00:00

het Koetshuis van de Nyenrode Universiteit

Op zaterdag 17 mei organiseert de Rabobank voor de 3e keer de Startersdag. Dé dag voor de startende ondernemer. Een eigen bedrijf starten, het begint met een goed idee én passie. Maar hoe zorg je er voor dat jouw ideeën en plannen ook werkelijkheid worden?

Tijdens de Startersdag kom je alles te weten over cross media, social media, microkrediet, moderne betaalmethodes en  krijg je reclameadvies. Er zijn doorlopend workshops en interessante activiteiten die je inspireren.  Deze workshops zijn afgestemd op jouw startersfase.  Zo kun je leren om een goede pitch te maken. Met een goede pitch kan je aantonen hoe je klanten je kunnen vinden en hen te binden met jouw bedrijf, idee of concept.

Naast deze activiteiten is er ook een informatiemarkt. Op de informatiemarkt ontmoet je belangrijke specialisten die jou helpen bij het starten van je bedrijf. Doormiddel van hun kennis kunnen zij direct antwoord geven op jouw vragen.

Ben je benieuwd jij en je organisatie er visueel uit zien? Op de Startersdag kan je jezelf en je (toekomstige) onderneming laten tekenen.

Locatie

De Starterdag vindt plaats op zaterdag 17 mei van 10:00 uur tot 15:00 uur in het Koetshuis van de Nyenrode Universiteit. Deelname is gratis. Bekijk hier de routebeschrijving naar Nyenrode

Inschrijven

Ben jij of starter of ben je net gestart en heb je een dringende vraag?  Aarzel dan niet en schrijf je hier in voor de Startersdag. Bij het aanmelden kan je aangeven aan welke 3 workshops jij wilt deelnemen.