23 juni 2016

Start-ups en innovatie in de media

Tickets €0,-

Datum & tijd

2016-06-23 09:30:00

Media Park, Hilversum

 

Kennismaken met veelbelovende start-ups uit de mediasector? Het acceleratorprogramma MediaMatters biedt die mogelijkheid tijdens het Media Park Jaarcongres. De start-ups die deelnemen aan het MediaMatters programma pitchen tijdens het MPJC hun inspirerende proposities voor de media sector en investeerders.

MediaMatters biedt start-ups een programma op maat met ondersteuning en expertise. De deelnemende bedrijven worden gekoppeld aan één van de mediaorganisaties die partner zijn van MediaMatters, om zo innovatie in de media een extra impuls te geven. MediaMatters zal tijdens deze bijeenkomst samenwerkingen bekendmaken, en een preview geven van een gepland samenwerkingsproject waar je nog veel over zal horen. Deze expertsessie wordt mede mogelijk gemaakt door Station10, adviseurs in media.

Deelnemende start-ups

Tien start-ups zijn geselecteerd om deel te nemen aan het MediaMatters programma voor 2016. Deze start-ups hebben veel potentie om een belangrijke bijdrage te leveren aan innovatie in de media. Bekijk hier de deelnemende start-ups.

Programma

11:30 - 11:45 - Opening en introductie MediaMatters
11:45 - 12:15 - Start-up pitches
12:15 - 13:00 - Netwerken 

Inschrijven

Vind je het leuk om de hele dag bij het Mediapark Jaarcongres aanwezig te zijn? Registreer dan hier voor het MPJC op 23 juni 2016. Be there, get inspired & meet! Wil je alleen deze expertsessie bijwonen? Schrijf je dan hier in!

Expertsessies Mediapark Jaarcongres

Op 23 juni van 11.30-13:00 bieden verschillende MPJC partners expertsessies aan. In een klein(er) gezelschap komen tijdens deze sessies specifieke onderwerpen aan de orde. Laat je bijpraten over o.a. UHD, datascience, HbbTV, interactieve video en ontmoet verschillende media start-ups. Deze expertsessies zijn gratis toegankelijk – ook als je niet naar het plenaire programma van MPJC komt. Bekijk hier alle expertsessies en schrijf je gratis in.