24 september 2014

Start Crowdfunding Event

Tickets Gratis

Datum & tijd

2014-09-24 10:00:00

Kamer van Koophandel

Crowdfunding is booming. Alleen al dit jaar financierden honderden ondernemers hun bedrijf via crowdfunding en de media staan er bol van. Ondernemers die succesvol crowdfunden geven aan dat het niet alleen geld oplevert, maar ook marketing en een schare investeerders die hun klanten worden. Maar wat is crowdfunding nu écht, welke mogelijkheden biedt het ondernemers, is het zo simpel als het lijkt en hoe kunt u het succesvol inzetten?

Om daarop antwoord te krijgen organiseert de Kamer van Koop handel op 24, 25 en 26 september 6 START CROWDFUNDING events in Groningen, Utrecht en Rotterdam. Daarin krijgt u in anderhalf uur de ins en outs van crowdfunding te horen bij monde van toonaangevende crowdfunding platforms en crowdfunding experts. Daarnaast nemen, ervarings deskundigen die succesvol op crowdfunding hebben ingezet én ondernemers die zich nu midden in een crowdfunding campagne bevinden, u mee naar de praktijk. Er is ook voldoende gelegenheid om deze crowdfunders aan de tand te voelen en vragen en ervaringen met elkaar te delen.

Op elk van de drie locaties vindt tweemaal een anderhalf durend programma plaats. Ochtend programma's starten allen op 12:00, de middag programma's beginnen om 15:00. Kijk bij de locatie van uw keuze voor meer informatie en aanmeldings optie programma. (onderaan de pagina)