20 november 2014

Samen Sterker Symposium

Tickets Gratis

Datum & tijd

2014-11-20 12:00:00

Utrecht Science Park Hogeschool Utrecht

Op 20 november organiseert TeamVenture het Samen Sterker Symposium in Utrecht. Het thema is dit jaar "samen de wereld veroveren." Naast boeiende sprekers, workshops en matchmaking wordt tevens de Entrepreneur Team Award uitgereikt. 

Het Samen Sterker Symposium vindt voor de tweede keer plaats en wordt dit jaar georganiseerd op donderdag 20 november 2014 op het Utrecht Science Park in Utrecht. Het is een van de activiteiten tijdens de Global Entrepreneurship Week (GEW) en heeft een nationaal bereik. Het thema is “samen de wereld veroveren”, waarbij samen slaat op ondernemers die in teamverband (co-eigenaarschap) opereren.

Teamondernemers zijn gemiddeld ambitieuzer, groeien sneller en ondernemen eerder over onze landgrenzen heen. Op 20 november tonen en belonen we dan ook de meerwaarde van een sterk ondernemersteam voor de realisatie van innovatie en de (snelle) groei van een bedrijf middels de uitreiking van de Entrepreneur Team Award

Al met al wordt Samen Sterker een inspirerende middag waar ondernemers, ondernemende studenten en andere geïnteresseerden nieuwe inzichten opdoen, kennis en ervaringen delen en met elkaar verbonden worden om samen te gaan ondernemen. 

Kijk hier voor het volledige programma.