7 december 2017

Road2France

Tickets € 50,00

Datum & tijd

2017-12-07 12:30:00

Kasteel Maurick

Op donderdag 7 december van 13:30-18:45 uur organiseert Kamer van Koophand (KvK) het event: 'Road2France'. Een bijeenkomst om de Franse markt beter in beeld te krijgen. Met informatie over de economische ontwikkelingen en kansen voor Nederlandse bedrijven en de cultuur van zakendoen.  Kortom: tips & tricks om deze markt succesvol te betreden. Bovendien is er volop gelegenheid om te netwerken. 

Uit de aankondiging:

Nederland en Frankrijk zijn belangrijke economische partners. Frankrijk is de derde belangrijkste handelspartner voor Nederland. Ondanks de nog hoge werkloosheid in Frankrijk, neemt de handel toe. Bovendien stijgt het besteedbaar inkomen van de consumenten. De verkiezing van Emmanuel Macron en de door zijn partij behaalde meerderheid in het parlement, leiden voorlopig tot een toenemend vertrouwen in de economie en het economisch herstel. Met name de aanpak van wetgeving die wordt gezien als belemmering voor ondernemers staat bovenaan de lijst van prioriteiten. Frankrijk is een volwassen markt met een stabiel rechtssysteem en er is een grote belangstelling voor innovaties en de mogelijkheid om die op hoogwaardig niveau in te passen. Zowel vanuit Nederland als uit Frankrijk neemt de belangstelling om met elkaar zaken te doen toe. Kom naar Road2France en laat u inspireren en informeren over de kansen en mogelijkheden om zaken te doen in Frankrijk.

De bijeenkomst bestaat uit diverse onderdelen. Gedurende het plenaire gedeelte krijgt u informatie over de economische ontwikkelingen en kansen voor Nederlandse bedrijven en de cultuur van zakendoen. In twee rondes van drie rondetafelgesprekken wordt specifiek ingegaan op de wetgeving m.b.t. het uitvoeren van werkzaamheden, het vinden van de juiste zakenpartner, de ondersteuning die daarbij mogelijk is, en hoe u in kunt spelen op de groeiende e-commerce markt in Frankrijk.

Meer informatie over het programma en inschrijven kun je hier lezen.