15 mei 2012

PICNIC Innovation Mash Up

Datum & tijd

2012-05-15 11:00:00

15 mei organiseert PICNIC de PICNIC Innovation Mash Up. Innovatie staat centraal: creatieven innovatieprocessen komen tot leven tijdens uitgebreide workshops en hands-on werksessies. Kom, en ervaar hoe creatieve, innovatieprocessen werken en hoe u deze kunt toepassen voor uw organisatie.

Het belang van innovatie voor bedrijfsleven en overheid behoeft geen extra argumenten meer. Maar innoveren is een stuk gemakkelijker gezegd dan gedaan. Waar te beginnen? Haal je innovatie van buiten of kun je het beter intern doen? Moet het “open”, gecrowdsourced, of juist met een select gezelschap? Allemaal lastige, maar essentiële vragen. Daarom organiseert PICNIC, het platform voor creativiteit en technologie, de PICNIC Innovation Mash Up.

U krijgt de gelegenheid om tijdens uitgebreide workshops met creatieve innovatieprocessen te spelen, aan de hand van concrete case studies. De hands-on werksessies zullen u helpen om een beter begrip te ontwikkelen over hoe u bepaalde methoden ook binnen uw eigen organisatie zou kunnen toepassen. Moderatoren van onder andere frog (innovatie strategie), STBY (diensten innovatie en design thinking) en Waag (open design) zorgen voor een professionele begeleiding. Daarnaast zullen ervaren innovatie practitioners als Marja Sonnevylle van Shell en Andrea Mallard van IDEO hun ervaringen en learnings met u delen.

Korting voor iMMovatorleden
Speciaal voor relaties van iMMovator geldt er een registratietarief van €250 (normaal €300). Om hiervoor in aanmerking te komen kunt u zich met promotiecode 17ImmovMASH via de PICNIC website registreren.

PICNIC Innovation Mash Up
Dinsdag, 15 mei van 10:00 - 19:00
Pakhuis de Zwijger, Amsterdam
Meer informatie via de website van PICNIC