14 september 2011

PICNIC 2011 – profiteer van 20% iMMovator korting

Datum & tijd

2011-09-14 11:00:00

Van woensdag 14 september t/m vrijdag 16 september is er weer PICNIC. Dit driedaagse internationale festival/congres vindt dit jaar plaats op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Het centrale thema is 'Urban Futures'. Omdat iMMovator partner is van PicNic kunnen we onze leden 20% korting bieden op inschrijving.

PICNIC biedt drie dagen lang informatie, inspiratie, samenwerking, co-creatie en entertainmen op de raakvlakken tussen creativiteit, wetenschap, technologie en business. Het thema van dit jaar is 'Urban Futures', met een focus op infrastructuur, duurzaamheid, maatschappij, design en media. Traditiegetrouw komen er weer grote namen en opkomende talenten hun visie delen met de aanwezigen, waaronder Ben Hammersly en Charles Landry. Bekijk hier het volledige programma.

PICNIC is niet alleen een congres, het is een festival. U kunt er uitgebreid socializen, deelnemen aan workshops, social games, interactieve discussies en netwerksessies. Op de festivalwebsite vindt u alle onderdelen van de PICNIC experience.

Korting voor iMMovator leden
Leden van iMMovator kunnen profiteren van 20% korting bij hun inschrijving voor PICNIC (zowel op passe-partouts en dagpassen). Ga voor meer informatie en inschrijving naar de PICNIC website. Gebruik bij uw inschrijving de promotiecode ImmovPIC20 en profiteer van 20% korting!