17 juli 2008

Persconferentie op het Mediapark in het teken van de vrouw

Datum & tijd

2008-07-17 13:07:00

ELV MediaDinsdag 2 september wordt in Studio 47 op de Mussenstraat 47 in Hilversum ELV MEDIA gepresenteerd aan de pers, bladen, omroepen, klanten, BN-sters, collega’s, gasten zoals de Wethouder van Media Dhr. Rensen en sponsoren. Zij kunnen tijdens de persconferentie met als thema ‘Eindelijk Leuke Vrouwen TV’ kennis maken met ELV MEDIA, een uniek, nieuw mediabedrijf.

ELV MEDIA heeft de ambitie hèt mediabedrijf en kenniscentrum dat producties maakt voor, door en over vrouwen te worden. Het initiatief is onstaan bij Odile van Brunschot, die inhoudelijk verantwoordelijk is. Zij bekeek het media aanbod en concludeerde dat dit wel heel rechtlijnig en stigmatiserend is. Het is gericht op dè vrouw in het algemeen maar er zit veel meer verscheidenheid in deze doelgroep waar weinig oog voor is. Er ligt een wereld aan mediamogelijkheden open om de doelgroep vrouwen in hun verlangens en behoeften te voorzien.

Die conclusie deelde ze met andere mediavrouwen en in een mum van tijd zaten er ‘elv’ dames te brainstormen over hoe ze dit konden veranderen en op welke termijn. De directie werd aangevuld door zakelijk verantwoordelijke, Aleid Smid en er werden afdelingshoofden benoemd. Op 2 april was er ineens een mediabedrijf bestaande uit elv krachtige, getalenteerde, mediavrouwen met ieder een eigen specialisme.

Op de persconferentie worden naast een introductie van ELV MEDIA, ELV producties gepresenteerd. Een productiebureau op het gebied van development, tv / radio, websites, mobile diensten, magazines, culturele en actieve events, ontwerp & vormgeving, wat ondersteund wordt door een afdeling pr, communicatie en sponsoring. Niet alleen de ELV dames komen in beeld, ook BN-sters zijn uitgenodigd om hun idee te pitchen.

ELV MEDIA heeft daarnaast de ambitie om tot een netwerkorganistatie uit te groeien waar honderden vrouwen die in de media werkzaam zijn hun talenten kunnen tonen en ontwikkelen. Er wordt een platform geboden waarin in een co-productie projecten verwezenlijkt kunnen worden. Het doel van ELV MEDIA is dan ook dat de omroepen en klanten, die hun vrouwvriendelijke producten en diensten willen aanbieden, bij dit mediabedrijf moeten zijn. Een bedrijf dat een absoluut trendsettende rol vertolkt met als motto: ELV MEDIA, pro-vrouw, en manvriendelijk.