28 augustus 2010

Open Studio Dagen Media Park

Datum & tijd

2010-08-28 11:00:00

Het Media Park opent haar deuren voor publiek op zaterdag 28 en zondag 29 augustus. Vorig jaar waren de Open Studio dagen met ruim 6.500 bezoekers een groot succes! Een verrassend leuk uitje voor het hele gezin. Dit jaar werken nog meer organisaties op het Media Park mee aan het event.

Kijkje achter de schermen

Een keer per jaar kan het publiek zien wat er op het Media Park gebeurt en zelf een kijkje achter de schermen nemen. Bezoekers nemen plaats achter de RTL Boulevard desk, bewonderen de repetities voor Voetballer van het jaar in Studio 21, bekijken het decor van Zomergasten of kruipen zelf in de huid van een televisiepresentator bij Omroep Max. Verder zijn er diverse workshops, kunnen bezoekers zelf radio maken en in het Decorcentrum kijken naar een unieke verzameling rekwisieten en decors van bekende tv-programma’s.

Veel organisaties betrokken
Op initiatief van de gemeente Hilversum realiseren vele bedrijven dit jaar voor de derde keer een mooie tour over het Media Park. Bedrijven als Hilversum Events, Beeld en Geluid, United Decor, Dutchview, TCN, Wentink Events, RTL, dagjemaken.nl, Broadcast Organizers, Omroep MAX, RTi Hilversum, V-Radio, Media Academie, Villa Heideheuvel, Hebbes Casting, Radiocoach, Studio Stroop, Hillywood Tours en Televisiepubliek.nl bieden een aantrekkelijke kijk in de omroep- en media keuken. 

Daarnaast organiseert Slaapzaak Morgana tevens de finale van het Nationaal Kampioenschap Kussengevecht, een landelijk toernooi met ludiek karakter. Barboon, de Rijdende Traiteur, de Pofferij en A-snacks laten de gasten graag hun unieke horecaconcepten ervaren. G4S Security zorgt tijdens de Open Studio Dagen voor de veiligheid op het Media Park.

Op zaterdag en zondag is iedereen welkom vanaf 10.00 tot 17.00 uur (deuren zijn open tot 16.30).  De toegang is gratis. Kijk voor meer informatie en het volledige programma aanbod naar www.openstudiodagen.nl. Start- en informatiepunt van de dag is Beeld en Geluid. Daar kunnen bezoekers zich ook inschrijven voor verschillende workshops radio en tv maken en worden de hele dag gratis rondleidingen gegeven.

De Open Studio Dagen zijn een onderdeel van ZAPPcity .