1 september 2020

Media Perspectives Sollicitatieworkshop (gesloten)

Datum & tijd

dinsdag 1 september 13.30 - 17.00 uur

Learningspace Media Perspectives

Joop van den Endeplein, Hilversum, Nederland

Inschrijvingen gesloten

Ben je op zoek naar een baan en heb je weinig of geen ervaring met solliciteren? Of wil je weten hoe je jezelf nog beter kunt presenteren? Geef je dan op voor onze sollicitatieworkshop! Wij leren je een aantal belangrijke tips & tricks zodat jij straks goed voorbereid een gesprek in kan gaan.

Hoe werkt het?

Nadat wij je aanmelding hebben ontvangen, vragen wij je om een bestaande vacature naar ons op te sturen, voorzien van je motivatiebrief en CV. Hier gaan we je niet op beoordelen, maar het zorgt ervoor dat we een goed beeld krijgen van jouw vaardigheden en interesses. We vragen je om je zo goed mogelijk voor te bereiden, net zoals je bij een echt sollicitatiegesprek zou doen.

Eenmaal bij ons in de learning space starten we met een korte introductie van onze begeleiders en doen we een voorstelronde van de deelnemers. We werken met een groep van maximaal zes personen. De sollicitatiegesprekken houden we klassikaal, zodat je als deelnemer ook van elkaar kunnen leren. Gedurende 15 minuten, oefenen we een deel van het sollicitatiegesprek dat je normaalgesproken ook zou kunnen verwachten bij een sollicitatie op de betreffende functie. Na afloop van het gesprek krijg je van ons feedback en geven wij je een professioneel advies.

Combideal: MediaTalk + Sollicitatieworkshop

Iedere maand organiseren we een MediaTalk op het Media Park waarin deelnemers in een uur worden bijgepraat over een actueel onderwerp in de mediabranche. Het is een laagdrempelig event waarin interessante, actuele cases en projecten worden besproken. Goed voor je netwerk en om op de hoogte te zijn van de laatste trends! De MediaTalk vindt plaats tijdens de lunch, dus hier wordt uiteraard voor gezorgd. Het onderwerp, de spreker en de exacte locatie worden binnenkort bekend gemaakt.

Wanneer je je inschrijft voor de sollicitatieworkshop kun je voor een klein bedrag extra, ook de MediaTalk bijwonen.

Programma

  • 12.00 – 12.15 uur: Inloop Media Talk
  • 12.15 – 13.00 uur: presentatie MediaTalk
  • 13.00 – 13.15 uur: Q&A Media Talk
  • 13.15 – 13.30 uur: Ontvangst in de learning space van Media Perspectives
  • 13.30 – 14.00 uur: Introductie sollicitatieworkshop
  • 14.00 – 15.30 uur: Oefenen sollicitatiegesprekken
  • 15.30 – 15.45 uur: Pauze
  • 15.45 – 16.30 uur: Plenaire terugkoppeling
  • 16.30 – 17.00 uur: Eventuele uitloop en afsluiting

Meld je aan!

Klik hier om je aan te melden. Je kan een keuze maken uit een combiticket: MediaTalk + Sollicitatieworkshop, of een los ticket voor de sollicitatieworkshop. Heb je nog vragen? Stuur een e-mail naar communicatie@mediaperspectives.nl