21 november 2007

Netwerk Mediavrouwen: Gebruik creativiteitstechnieken

Datum & tijd

2007-11-21 19:30:00

Het Netwerk Mediavrouwen organiseert op woensdag 21 november de 9e cyclus Cross Media. Het thema voor die dag is: het gebruik van creativiteitstechnieken. Hoe kun je een creatieve methode gebruiken bij het ontwikkelen van een visie en een strategie? Hoe doorbreek je bestaande denkpatronen over je persoonlijke leven of op het professionele vlak?

De presentatie wordt gegeven door Manu de Bruyn van C.O.C.D. Antwerpen (Centrum Ontwikkeling Creatief Denken). De bijeenkomst zal plaatsvinden in de Mediapark Filmzaal (ingang videocentrum) in Hilversum.


Tijdens deze workshop leer je creativiteitstechnieken in te zetten bij het ontwikkelen van een toekomstvisie. Je kan de methode gebruiken voor je persoonlijk leven, maar ook voor het zoeken naar een visie met je team of afdeling op professioneel vlak.
Het Netwerk MediaVrouwen zet zich in om makkelijk toegankelijke scholing te verzorgen voor vrouwen die werkzaam zijn in de media. De avonden zijn bedoeld voor kennisoverdracht en netwerken. Deze avond wordt verzorgd in samenwerking met Syntens.


De bijeenkomst is alleen voor vrouwen toegankelijk en er zijn maximaal 40 plaatsen beschikbaar. Er zijn ook niet leden welkom, maar vol is vol! Voor meer informatie, route en kosten: www.mediavrouwen.nl.