30 oktober 2007

Netwerk Mediavrouwen Game workshop

Datum & tijd

2007-10-30 19:30:00

Het Netwerk Mediavrouwen nodigt je uit voor een Game workshop op dinsdag 30 oktober as. Het thema voor deze bijeenkomst is: ontwikkel zelf een spel.

Laat je inspireren door hierbij in klein verband samen te werken met anderen! Dé gelegenheid om ook met ervaren, creatieve gameontwikkelaars van gedachte te wisselen!
Ieder onderdeel van de maatschappij lijkt zijn eigen ‘game’ behoefte te krijgen. Bij educatie, voorlichtingsprogramma’s, drama, marketing campagnes staat het interactiemodel van games steeds centraler. Maar hoe ontwikkel je een spel voor een specifiek doel?

Door eerst een spel te maken en dit met elkaar te bespreken, krijg je meer zicht op spelregels en spelvormen van de gameplay.

De workshop moderator is Carla Hoekendijk (o.a. adviseur gameontwikkeling voor de Amsterdam School of ICT). De bijeenkomst zal plaatsvinden in QantM College Amsterdam -  Johan van Hasseltweg 31.

De bijeenkomst is alleen voor vrouwen toegankelijk en er zijn maximaal 40 plaatsen beschikbaar. Er zijn ook niet leden welkom, maar vol is vol! Voor meer informatie, route en kosten: www.mediavrouwen.nl.