29 oktober 2012

NBF organiseert Netwerkborrel voor film en tv

Datum & tijd

2012-10-29 20:00:00
Na de zomerstop en de festivaleditie op het Nederlands Film Festival strijkt op maandag 29 oktober de NetwerkBorrel voor Film en tv (NBF) weer neer in thuisbasis SMART project Space/LAB111 in Amsterdam-West. Deze keer staat de avond in het teken van de nieuwe NBF-leden en vernieuwende vormen van film/tv-maken.

Alle film-, tv- en nieuwe media-professionals zijn welkom en er kan zoals altijd voordelig worden gegeten, geborreld met collega's uit het vak en gekeken worden naar een nieuw programma.

Programma
In 2012 heeft de NBF al meer dan 110 nieuwe leden mogen verwelkomen, waaronder veel jonge makers. Tijdens de netwerkborrel zullen de nieuwe leden de kans krijgen om zichzelf te introduceren, ondersteund door een fragment van hun mooiste en meest bijzondere werk.

Hierna zal Marko van Kampen van EU1 het podium nemen en een inspirerende presentatie geven over een vernieuwende manier van het creëren van content, waarbij een grote rol is weggelegd voor online platforms. Traditionele denkbeelden over film/tv-maken worden overboord gegooid en verschillende creatieve branches komen samen tot verrassende dingen. Dit concept zal hij aanvullen met aansprekende en succesvolle internationale voorbeelden.

Kom dus langs om u te laten inspireren door de nieuwe garde audiovisuele makers en ideeën op te doen over vernieuwende content. Alle film-, tv- en nieuwe media-professionals zijn welkom, dus spoor vooral ook uw collega’s en vrienden aan om te komen!

Dinnerdeal 
Het restaurant van LAB111 biedt speciaal voor de NBF netwerkborrel een aantrekkelijke en voordelige dinnerdeal aan: voor €17,50 krijgt u een voor- en hoofdgerecht inclusief een glas wijn. Aanmelden voor de dinnerdeal kan tot vrijdag 26 oktober bij het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588. Het diner wordt om 18.45 uur geserveerd in het restaurant en kan van te voren worden afgerekend bij de kassa van het restaurant.
Het programma van de avond:
18:00 – 18:45 inloop & borrelen aan de bar
18:45 – 20:00 dinnerdeal (optioneel)
20:00 – 21:30 programma in de kapel 
21:30 – ?        borrelen aan de bar

Wat: NetwerkBorrel voor Film en tv (NBF) – thema: thema ‘What’s new? Inspiratie door jong talent en vernieuwende content‘
Wanneer: maandag 29 oktober 2012
Waar: SMART project Spac, Arie Biemondstraat 111, Amsterdam-West
Voor wie: leden en alle film- en televisieprofessionals

Aanmelden voor de avond is gewenst en kan bij het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588. Geef bij uw aanmelding ook even aan of u gebruik wilt maken van de dinnerdeal.