26 januari 2015

NBF netwerkborrel op maandag 26 januari: Going Green: Duurzaamheid in de Film- en Televisiewereld

Tickets Gratis

Datum & tijd

2015-01-26 16:30:00

De Kring

Tijdens de NBF netwerkborrel 'Going Green: Duurzaamheid in de Film- en Televisiewereld' richt de NBF de blik op de toekomst van het Nederlandse film- en televisielandschap als het gaat om duurzaamheid. Welke stappen kan de sector nemen om dit proces van verduurzaming gaande te houden? Hoe zorgt men ervoor dat deze stijgende lijn wordt doorgezet?

Geanne van Arkel, Hoofd Sustainable Development bij Interface, en Els RientjesSustainability Manager voor de Nederlandse film- en televisiesector, buigen zich over deze vragen en delen hun kennis en ervaringen met duurzaam werken en produceren.

Over de sprekers
Interface is de wereldmarktleider in moleculaire vloerbedekking en gedreven door duurzaamheid. Geanne van Arkel laat zien waar Interface haar inspiratie vandaan haalt, en hoe het bedrijf niet alleen haar medewerkers in dit proces wist te betrekken, maar ook haar leveranciers en klanten. Dankzij cross-sectorale samenwerkingen zijn bij Interface nieuwe business modellen ontstaan, die niet alleen op een positieve manier bijdragen aan milieu en maatschappij, maar ook zorgen voor een positief financieel resultaat. 

Els Rientjes zet zich per 1 januari 2015 als Sustainability Manager in voor het verduurzamen van de Nederlandse filmsector, in opdracht van het Nederlands Filmfonds. Rientjes kan zich buigen op jarenlange ervaring in de Nederlandse TV- en Filmindustrie, onder andere als Creative producer bij IDTV en als Creative Producer/producent bij Fu Works. Over haar missie als Sustainability Manager zegt ze: “Mijn passie voor en kennis over het vak wil ik graag inzetten om duurzame innovatie toegankelijker te maken voor producenten.”

Dinnerdeal
Bezoekers van de NBF netwerkborrel kunnen gebruik maken van een speciale dinnerdeal. Er is keuze tussen een menu met één gang (€12,50) en twee gangen (€18,50), bij binnenkomst af te rekenen bij de bar. Het diner wordt om 18:30 geserveerd in het Kring-restaurant. Aanmeldingen dienen uiterlijk op vrijdag 23 januari via nbf@nbf.nl binnen te zijn.

Programma
17:30 – 18:30   inloopborrel in de bar van De Kring
18:30 – 19:45   gezamenlijk diner in het Kring-restaurant (optioneel)
19:45 – 20:00   inloop programma
20:00 – 21:30   programma in Club Up
21:30 – 23:00   borrelen in de bar van Club Up

Wat NBF netwerkborrel  Going Green: Duurzaamheid in de Film en Televisiewereld
Wanneer Maandag 26 januari 2015
Waar De Kring, Kleine-Gartmanplantsoen 7-9 1-hoog, Amsterdam (Google Maps)
Voor wie Leden van de NBF, Kring-leden en alle film- en televisieprofessionals
Toegang Gratis

Aanmelden voor de NBF netwerkborrel is gewenst en kan bij het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588. Geef bij aanmelding ook aan of je gebruik wilt maken van de dinnerdeal