19 april 2011

Mobile Convention Amsterdam

Datum & tijd

2011-04-19 11:30:00

Het toonaangevende event over Mobile marketing, -business, -services en -communicatie. Hoor alles over de Mobile topics van dit moment: Social Media, Mobile Couponing, Location Based Services, Mobile Payment, M-Commerce, Augmented Reality en Mobile Advertising. In één dag 40+ sessies, internationale topsprekers, experts en top cases. 

In diverse tracks wordt ingegaan op de onderwerpen van dit moment. De track Brand Marketing toont topspelers uit mobile marketing, de kansen en lessons learned. Met vragen zoals wat is een succesvolle app en hoe verwerk ik mobile in mijn bestaande marketingmix. Met cases van eBay, Nike, Macy’s, Tommy Hilfiger en toonaangevende bedrijven zoals AKQA, Layar, Lost Boys en Ogilvy.


Media & publishing gaat in op hoe je mobile in kunt zetten voor media en uitgeven. Welke kansen biedt de iPad? Welke rol speelt mobile ten opzichte van print en online? En hoe kun je bijvoorbeeld Augmented Reality toepassen? Met cases van Quote, SBS, Sanoma Digital, De Telegraaf en het trendsettende Shazam.

Business laat de kansen en uitdagingen zien van het gebruik van mobile in business. Hoor alles over de toepassing van mobile in e-commerce, sales en business processen. Inspirerende verhalen van Nokia, PayPal, MTV en Gfk.


In Implementation komt de meer concrete invulling aan bod. Hoe kun je je bedrijf aanpassen aan mobile? Hoe maak je een app en hoe lang duurt dat? Wat zijn de kosten? Mobile Convention Amsterdam biedt insights, overviews en best en worst practices van o.a. Google, Netbisquits, Triple IT en Rabobank.

Power Sessions zijn de sessies waar u op een interactieve manier al uw vragen kwijt kunt en een directe update krijgt van belangrijke spelers uit de markt zoals mobtzu, Sanoma en Fabrique. Een instant boost voor uw mobile kennis.


Mobile Convention Amsterdam is ook de plek om collega’s van andere bedrijven te ontmoeten en van gedachten te wisselen. Een selectie uit de reeds aangemelde bedrijven:
ABN AMRO Bank NV, Accenture, Accorhotels, AEGON, Ahold, ANP, ANWB, ATAG Nederland, Atos Origin, bol.com, Connexxion OV, Danone, De Hypotheker, De Telefoongids, Deli XL, Funda Real Estate, Hogeschool Utrecht, ING, KNVB, KWF Kankerbestrijding, Nationale Postcode Loterij, NS Hispeed, Oad Groep, Peugeot Nederland NV, Rabobank, Radio 538, Robeco, Sdu uitgevers, Shell, SNS Bank, T-Mobile NL, TNS NIPO, TomTom, TROS, V&D Warenhuizen, Van Lanschot Bankiers, Wehkamp.nl.

Leden van iMMovator kunnen profiteren van € 50,- korting op de toegangsprijs! Registreer met pttf56PT72 om gebruik te maken van dit speciale tarief!

Meer weten en inschrijven? Ga naar de website van Mobile Convention Amsterdam.