24 april 2013

Met korting naar inct.formatie

Datum & tijd

2013-04-24 10:00:00

24 april organiseert inct. haar jaarlijkse voorjaarscongres inct.formatie. Meer dan 25 sprekers zullen de ontwikkelingen en trends in de uitgeverij branche belichten. Het congres bestaat uit een plenair programma, met een zestal sprekers dat afgewisseld wordt door een parallelprogramma met 20 sessies, waarbij jezelf kunt kiezen naar welke lezing je wil luisteren.

Een greep uit het programma:

•    Jan Dekker (24kitchen) licht zijn visie toe over het concept 24kitchen
•    Joris van Lierop (RTL) over de trends op het gebied van digital publishing en enkele previews
•    Dolly van den Akker (Sanoma) over het uitbouwen van Sanoma Glossies en het samenwerken met SBS
•    Jan Jaap Heij over De Nieuwe Pers: wat houdt het in en hoe ziet de toekomst eruit?
•    Een keynote speech van Sander Ruys (Maven Publishing) over het uitgeven van boeken en marketing

Voor het hele programma kijk op: www.inctformatie.nl.


Speciale aanbieding voor iMMovator leden

Als lid van iMMovator hebben wij een heel aantrekkelijk aanbod: je krijgt 20% korting op het congres, dus je betaald niet 300 euro maar 240 euro! Aanmelden kan via de site: www.inctformatie.nl. Gebruik bij het aanmelden voor het congres de code inct2013 (die vul je in bij ‘actiecode’ op het formulier). De korting wordt dan automatisch doorberekend.

Ook krijg je 3 maanden gratis het lidmaatschap van inct. aangeboden. Daarmee heb je toegang tot alle kennis en informatie die inct., het kennis- en informatienetwerk voor uitgeefexperts, je te bieden heeft. Alle bezoekers van inct.formatie ontvangen tevens het speciale nummer van het inct.magazine over het congres dat eind maart zal verschijnen.

Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden voor het congres: de rest wordt voor je geregeld, naderhand krijgt je een bericht van inct.