7 juni 2011

Met € 100,- korting naar Creative Company Conference 2011

Datum & tijd

2011-06-07 10:30:00

Op 7 juni vindt in de Philharmonie in Haarlem de vierde editie van de Creative Company Conference (CCC) plaats - het internationale event voor creatieve ondernemers, met veel verrassende sprekers en creatieve break-outs. iMMovator is partner van dit event en biedt relaties de mogelijkheid om met € 100 korting kaarten te bestellen!
 
Dit jaar staat de CCC in het teken van ‘connectivity’. Hoe zorg je ervoor dat je als bedrijf in de creatieve industrie connected bent. Met andere creatieve bedrijven en met je opdrachtgevers. En wat maakt het verschil tussen het ene bedrijf waar iedereen over praat zonder dat het grote reclamebudgetten inzet en het andere bedrijf dat vele campagne-euro’s spendeert en nauwelijks de belangstelling van de klant weet vast te houden. De vraag is niet zozeer hoe we creatiever kunnen worden. Maar eerder hoe we onze creativiteit effectiever kunnen inzetten. De CCC onderzoekt hoe succesvolle creatieve bedrijven hun talent organiseren, van netwerkmodellen tot crowdsourcing. En de CCC laat zien wat de voorbeelden zijn van het nieuwe connected ondernemen.


Nieuw dit jaar is de CCC Experience tijdens de lunchbreak, waar bezoekers een eigen keuze kunnen maken uit vijftien interactieve programmaonderdelen, van korte workshops, korte trainingen, tot één op één gesprekken met de CCC sprekers en andere creatieve en business experts.  Meer informatie over het programma kunt u vinden op de website van CCC.

De Creative Company Conference is voor relaties van iMMovator nu slechts €295,- (normale toegangsprijs € 395,-). Bestel hier je kaart met € 100 korting!