2 februari 2023

MediaMatters radioshow: Jeroen Ankersmit (MBO College Hilversum)

Datum & tijd

Donderdag 2 februari van 16:00 tot 17:00 uur

Op donderdag 2 februari is er weer een aflevering van de MediaMatters radioshow op New Business Radio. Bert Kok gaat met gevestigd namen en nieuwkomers in gesprek over innovatie in de mediasector en ontwikkelingen op het Media Park in Hilversum.

In deze editie praat Bert Kok met Jeroen Ankersmit, de directeur van het MBO College Hilversum. De school heeft inmiddels 7.000 studenten, van wie er zo’n duizend op het Media Park vakopleidingen volgen op het gebied van media. Het MBO College speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van het Media Park tot een echte campus. Jeroen Ankersmit is dan ook voorzitter van de initiatiefgroep campusontwikkeling.

Hoe kijkt Jeroen aan tegen de ontwikkelingen in de mediasector? Kan zijn opleiding de veranderingen wel bijbenen? Op het Media Park zijn de lijntjes kort tussen het MBO College en de mediabedrijven. Hoe maakt de school daar gebruik van? En wat moet er volgens Jeroen nog op het Media Park gebeuren om de campusontwikkkeling nog een stap verder te brengen?

MediaMatters is iedere eerste donderdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur live te beluisteren op New Business Radio. De uitzending is daarna beschikbaar als podcast op Spotify, Apple Podcast en SoundCloud.