5 november 2015

Media Park Update: Tim Beudel

Tickets gratis

Datum & tijd

2015-11-05 11:30:00

SWITCH

Nieuw dit najaar: lunchbijeenkomsten voor professionals op het Mediapark in de SWITCH, het nieuwe paviljoen dat staat naast Bar Boon. In een korte en interactieve sessie staat iedere keer een andere pionier in de spotlight met aandacht voor nieuwe diensten die gelanceerd worden. Daarbij mag elke gast een starter meenemen die aandacht verdient. Om 12 uur samen een broodje eten, van 12.30 tot 13.00 een interview met de gast van de week. Het event wordt live gestreamd, en publiek in de Switch zowel als online kunnen vragen stellen.

Gast deze week is Tim Beudel, hoofd digitale ontwikkeling bij TV productiebedrijf Tuvalu Media. Tuvalu Media ontwikkelt en produceert tv-programma’s, dramaseries, speelfilms en documentaires voor nationale en internationale omroepen, zenders en andere opdrachtgevers. Ook is het bedrijf actief op platforms als YouTube met eigen kanalen.

PaardenpraatTV is inmiddels hét YouTube kanaal van Nederland voor alle liefhebbers van paarden en de paardensport. Met how-to video’s, verslagen van events, productbesprekingen en tips&tricks. PaardenpraatTV biedt wekelijks 2 nieuwe afleveringen en wordt gepresenteerd door Esra de Ruiter en Britt Dekker. We gaan in op het proces om een Youtube kanaal op te bouwen: hoe doe je dat?

Tuvalu werkt inmiddels samen met Age of Media, een MCN met populaire kanalen als Vol Gas met Joey (heel veel brommer advies), sex tips van De Theemutsen of de muziek van Zomaer. Tim neemt dan ook als zijn speciale gast Amon Havers mee - naar eigen zeggen een ''Metalhead'', maar vooral ook de man achter Age of Media, een van de grootste MCN’s van Nederland die Youtube sterren als Kwebbelkop en YellyYT mee in de markt heeft gezet - goed voor meer dan 120 mln views per maand).

Wil je de opname bijwonen? Schrijf je dan in en kom naar de Switch op het Joop van den Ende plein. Je kunt lunchen vanaf 12.00 uur. De opname vindt plaats van 12.30-13.00.

De bijeenkomst wordt live gestreamd dus je kunt ook tijdens uw lunchpauze meekijken. Heb je vragen voor Tim? Stel ze live in de Switch, of via twitter @immovator