17 september 2015

Media Park Update: Terugblik IBC

Datum & tijd

2015-09-17 10:00:00

SWITCH, Media Park

Nieuw dit najaar: een serie lunchbijeenkomsten voor professionals uit de facilitaire industrie. In een korte en interactieve sessie staat iedere keer een ander bedrijf in de spotlight met aandacht voor hun nieuwe producten en diensten. De allereerste bijeenkomst is een terugblik op de IBC: wat is de stand van zaken? Welke interessante nieuwe ontwikkelingen zien we? En wat betekent dit voor Nederlandse bedrijven?

George Freriks en Frank Visser van iMMovator zijn de eerste gasten in deze wekelijkse talkshow, met als moderator Monique van Dusseldorp. Namens iMMovator leiden zij op de IBC in totaal 150 professionals rond langs de meest spraakmakende stands. Op donderdag 17 september komen ze vertellen wat ze is opgevallen op de IBC en welke kansrijke ontwikkelingen ze hebben gezien.

Neem een broodje mee en schuif gratis aan bij deze lunchsessie. Laat je bijpraten en ontmoet de mede bewoners van het Media Park! 

Over de Media Park Updates
Deze lunchsessies worden gehouden in de SWITCH, op donderdagen van 12.00-13.30 uur. Schuif gratis aan en laat je tijdens je lunch bijpraten rondom onderwerpen als ultra HD, high dynamic range en IP contributie. Er is plek voor maximaal 50 personen.