Vorige editie van Media Fast Forward in 2019
14 december 2020

Media Fast Forward 2020: de toekomst van media en cultuur

Tickets Gratis

Datum & tijd

Maandag 14 december van 09:00 uur tot woensdag 16 december 17:00 uur

Dit is een online evenement

Binnenkort staat alweer de achtste editie op stapel van Media Fast Forward, het festival van de VRT over de toekomst van media en cultuur. Dit keer is het event helemaal digitaal en verspreid over 3 dagen. Van maandag 14 december tot en met woensdag 16 december zijn er maar liefst 22 sessies te volgen. Er zijn internationale sprekers als Mariana Mazzucato, Azeem Azhar en Peter Hinssen, en interactieve sessies over kunst, games, rebranding en nog veel meer.

Control, act en delete. Dat zijn de 3 woorden waarmee het festival zichzelf karakteriseert. Er zijn op Media Fast Forward meer dan 75 sprekers. Er komen vele onderwerpen aan de orde. Van een handleiding voor webinars en nieuwsbrieven, tot game engines en de impact van technologie op onze maatschappij.

Hoe kunnen we de media- en cultuursector heruitvinden en samenwerken rond maatschappelijke uitdagingen? Dat is de vraag die centraal staat op het festival. Media Fast Forward is helemaal gratis. Je kunt je voor alle sessies apart inschrijven.

Bekijk hieronder een impressie van de editie van 2019.