28 september 2011

MEDIA Desk Nederland en Binger Filmlab organiseren: New Media: Getting Down To More Business

Datum & tijd

2011-09-28 10:00:00

Afgelopen juni vond een geslaagde eerste bijeenkomst plaats van het unieke programma: New Media, Getting Down to Business waarin het internationale digitale landschap werd geschetst. Tijdens de tweede bijeenkomst op 28 september zal ingezoomd worden op de Benelux en in het bijzonder op Nederland. Wat zijn de kansrijke businessmodellen en welke content is het meest geschikt voor welk platform?

Voor wie?
Doel is om film- en televisieproducenten en distributeurs meer inzicht te bieden in de commerciële en inhoudelijke mogelijkheden van de nieuwste media ontwikkelingen. New Media: Getting Down To More Business is voor diegenen die de kansen en mogelijkheden in de Benelux nader willen onderzoeken.

Programma
Wendy Bernfeld zal een korte introductie geven, waarin zij belangrijke ontwikkelingen in de Benelux schetst en het programma van de dag toelicht. Er zal een aantal korte presentaties worden gegeven op het gebied van financiering (licensing, commissioning) en inhoud (speciaal voor nieuwe media ontwikkelde content, catalogi). Daarna gaan deelnemers uiteen in werkgroepen, die gevormd worden rond een thema.

Per groep wordt een aantal stellingen behandeld. Elke werkgroep zal worden geleid door een moderator. Na deze intensieve discussierondes komen alle groepen bijeen en doen de moderators verslag van issues en aandachtspunten, die uit iedere groep naar voren zijn gekomen. De dag zal zo ingedeeld worden dat in de ochtend de aandacht zal liggen op financiering. In de middag zal content de leidraad zijn.

Wanneer, aanmelding en kosten
De workshop vindt plaats op woensdag 28 september aanstaande.
De prijs voor deze dag bedraagt 235 Euro.
Meer informatie via de website van MEDIA Desk Nederland.

Bent u geïnteresseerd in deelname of wilt u meer weten, neem dan contact op met MEDIA Desk Nederland via info@mediadesknederland.nl of telefoonnummer 020 305 30 40.