14 juni 2012

MarketingTribune organiseert Marketing & Design Congres – Wat doet design met uw merk?

Datum & tijd

2012-06-14 10:30:00

Op donderdag 14 juni organiseert MarketingTribune voor de derde keer het Marketing & Design congres in het Dutch Design Hotel Artemis in Amsterdam. De centrale vraag tijdens deze dag is: Wat doet design met uw merk?

Tijdens het congres wordt er ingegaan op deze vraag en staat het programma vooral in het teken van de commerciële waarde van design. Pijlers zijn visie en strategie, praktische waarde en commerciële insights.

Het congres is bestemd voor marketingprofessionals, communicatiespecialisten, marketingdesignbureaus en overige professionals die betrokken zijn bij packaging design, corporate design, online design en/of product design en de commerciële waarde ervan.

Met in het programma onder meer Andrea Wiegman (Trendwatcher), Liz Muller (Starbucks), Anne-Mette Hojland (Scandinavian DesignLab) en Christian Borstlap (Part of a Bigger Plan).

Bekijk het volledige programma van de dag op de website van Marketing & Design

iMMovator korting!
Leden van iMMovator profiteren bij hun inschrijving voor Marketing & Design van een korting van €100,-! Geef bij je inschrijving aan dat je lid bent van iMMovator en betaal slechts €295,-