1 december 2009

Kick Off IPC Breedbandige Diensten

Datum & tijd

2009-12-01 13:30:00

Het IPC project Breedbandige diensten is per 30 oktober officieel toegekend. Om de start van het IPC project te vieren wordt er op 1 december een kick off bijeenkomst voor het BreedNet IPC Breedbandige Diensten georganiseerd. Voorafgaand aan het laatste Cross Media Cafe komen de deelnemers van dit IPC project bijeen om elkaar te leren kennen en het een en ander af te stemmen. 

De bijeenkomst vindt plaats van 13.30-15.30 op het Mediapark in Hilversum en zal een combinatie zijn van een informatieve bijeenkomst en een netwerkbijeenkomst. Frank Visser, projectleider van dit IPC zal het een en ander toelichten op het project. Daarnaast is er ruim de gelegenheid voor de deelnemers om elkaar te ontmoeten en toekomstige samenwerkingen te bespreken. Dit is belangrijk omdat samenwerking tussen de deelnemers een voorwaarde is voor de subsidie. 

Aansluitend vind het laatste Cross Media Cafe van dit jaar plaats. Tijdens dit cafe zal ook kort aandacht aan de kick off van het IPC besteed worden. De kick off zelf is een besloten bijeenkomst.

Meer informatie over het IPC project Breedbandige diensten bij Frank Visser .