20 maart 2012

Jakajima organiseert e-reading & tablet event

Datum & tijd

2012-03-20 09:30:00

Jakajima organiseert de derde editie van het e-reading & tablet event midden in het media gebied van Nederland, Spant! te Bussum. Het event (ongeveer 800 bezoekers) bestaat uit diverse seminars (60 sprekers), een beurs en een netwerkborrel. IMMovator leden kunnen zich met korting inschrijven voor dit event.

De tablet heeft in korte tijd niet alleen een serieuze positie in de markt verworven, maar biedt ook unieke mogelijkheden om content, sociale media en internet te combineren. De tablet dwingt mediabedrijven na te denken of hun traditionele business model nog wel werkt. Praat je nog in oude termen als tijdschriftenuitgever / tv producent, of als contentprovider?

Elke zichzelf respecterende uitgever, broadcaster, contentaanbieder of game uitgever ontwikkelt apps of nieuwe uitgeefconcepten. Veel partijen proberen op basis van trial en error het ‘goud’ te vinden. Dat gaat niet zo eenvoudig en heeft grote consequenties voor de betrokken organisaties. Hoe kun je geld verdienen met content en tablets?

Ook dit jaar zal een keur aan (inter-)nationale sprekers onder leiding van dagvoorzitter Ruud Hendriks hun visie over deze markt met de bezoekers delen. Uitgangspunt is de tablet / e-reader in al zijn verschillende vormen. Vanuit dat standpunt wordt gekeken hoe de media industrie om moet gaan met haar content en wat dat voor de business en organisatie betekent.

Kijk voor meer informatie op de website van het e-reading en tablet event .

Korting voor iMMovator leden

IMMovatorleden profiteren van 100 euro korting bij inschrijving voor dit event! Schrijf u hier in voor slechts 195 euro in plaats van 295 euro.