25 mei 2009

iZovator Cross Care Cafe over ‘Geld voor innovatie’

Datum & tijd

2009-05-25 16:00:00

Op maandag 25 mei organiseert iZovator het volgende Cross Care Café waarin dit keer "geld voor innovatie" centraal zal staan. Hoe kom je aan de benodigde financiering voor projecten, voor je bedrijf? Maar vooral ook voor nieuwe, innovatieve vormen van dienstverlening die niet direct aansluiten bij de financieringsstructuur binnen de zorgsector. Hoe voorkom je dat succesvolle projecten stil vallen zodra de subsidie stopt? Hoor hoe belangrijke financieringspartijen tegen deze vraagstukken aankijken.

IZovator is het innovatieplatform voor de zorg en voor bedrijven die werkzaam zijn op het snijvlak van media en zorg zijn naast de Cross Media Cafes ook de Cross Care Cafes de moeite waard! In dit Cross Care Cafe ligt de nadruk op financieringsmogelijkheden van innovatieve projecten die aanhaken op de zorgsector.

Vanuit het ministerie van VWS, de Rabobank, Provincie Noord-Holland en de Nederlandse Zorgautoriteit (NZA) zullen sprekers aanwezig zijn. Het programma wordt afwisselend en interactief. Mis het niet, noteer de datum alvast in uw agenda en meld u haan via de iZovator website . Het Cross Care Café duurt van 15.00-18.00 uur en wordt georganiseerd bij Koninklijke Visio (Huizen). Deelname aan deze bijeenkomst is gratis.

Kijk op de iZovator website voor het actuele programma en zie wie zich nog meer hebben ingeschreven!