31 oktober 2012

Innovation Day 2012

Datum & tijd

2012-10-31 09:30:00

Op woensdag 31 oktober organiseert Taskforce Innovatie Regio Utrecht Innovation Day; het innovatie event in het Media Plaza in Utrecht. Op deze bruisende dag kun je je laten inspireren door interessante sprekers en bijzondere innovatieve projecten en kun je zelf met innovatie aan de slag! Deskundigen en ondernemers uit de creatieve, medische en technische wereld geven aansprekende en verfrissende voorbeelden van hoe zij hun nieuwste inzichten toepassen in hun eigen business. Hoe innoveert bijvoorbeeld koffiemaker Douwe Egberts?

RTL-Z presentatrice Hella Hueck is de dagvoorzitter en zal het plenaire programma leiden. Daarnaast bestaat Innovation Day over een uitgebreid programma van diverse workshops en parallelsessies. Zo kun je speeddaten met uitvinders en ondernemers, ervaren hoe je slimmer kunt werken, leren hoe jouw bedrijf profiteert van open data, welke apps er ingezet kunnen worden in de zorg en hoe je geld kunt verdienen aan duurzaam ondernemen. Ook wordt de Utrechtse Ster 2012 uitgereikt aan een bijzonder project dat wetenschap en ondernemerschap verbindt.

iMMovator organiseert sessie rondom toptalent
IMMovator organiseert tijdens Innovation Day een sessie waarin we kijken naar manieren waarop we toptalenten op Nederlandse hogescholen extra kunnen uitdagen tijdens Media Future Week 2013. Na het succes van 2011 en 2012 staat de Media Future Week 2013 alweer in de steigers. In 2012 is een begin gemaakt met de koppeling van studenten en casepartners (cases uit het bedrijfsleven). In 2013 verdiepen we die koppeling onder het motto: "top talents 4 top brands". Maar hoe? Daar gaan we over brainstormen op 31 oktober. Hoe krijgen we de beste cases? Wat verwachten casepartners aan resultaat? Welke bagage hebben deelnemers nodig? We nodigen breed uit onder de hogescholen, de casepartners van 2012, en potentiële casepartners voor 2013. Samen bepalen we in een sessie van 1,5 uur de opzet van de MFW13. Wilt u bij deze sessie aanwezig zijn? Schrijf u dan gratis in via de website van Innovation day!

INNOVATION DAY 2012 bestaat uit een ochtend- en een middagprogramma waarbij je op elk moment welkom bent. Deelname is kosteloos. Er zijn plenaire sessies en baanbrekende parallelle break-out sessies. En je kunt gedurende de hele dag volop contacten leggen met nieuwe business partners op het Cross over Plein. De dag wordt afgesloten met een verrassend programma.

Meer informatie en inschrijving via de website van Innovation Day.