16 december 2009

InnoFlevo

Datum & tijd

2009-12-16 10:00:00

Op 16 december wordt InnoFlevo georganiseerd door de NEBIB en Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland. Ondernemers, creatieven, (potentiële) investeerders en overige geïnteresseerden die elkaar ontmoeten, informeren, van elkaar leren en wellicht meer. Vooral ondernemers uit de sectoren creatieve industrie, ICT, medisch/health en duurzame energie worden in het bijzonder uitgenodigd om zich snel aan te melden op Innoflevo.nl. Grijp de kans om je plannen te presenteren, een investeerder aan de haak te slaan en prettig te netwerken.

Het stimuleren van ondernemerschap en van informal investment in en rond Flevoland; daar gaat InnoFlevo over. De trend (terug) omhoog, met z’n allen! InnoFlevo brengt bijeen: u en/als de professionals, een prettige sfeer, creativiteit én gereedschap (‘t halve werk…)

Programma

Het programma bestaat uit een dynamische beursvloer, speeddating, workshops, trainingen, zoals Time management, Van Octrooi naar Business, Speeddaten & Matchen en Trends & Ondernemen of doet u liever mee aan de pitchtraining? Entree is € 25, - per persoon. InnoFlevo is:

• Eén werkdag, één ruimte
• Twee cafésettings
• Drie organisatoren
  (overheid, creatie & matchmaking)
• Tien cursussen en trainingen
  (1 op 1, aan teams & voor de zaal)
• 'n Dozijn medeorganisatoren
• Tientallen standhouders
• Vele bezoekers
• Duizenden ontvangers
• Tienduizenden lezers...
• Maal tienduizenden luisteraars & kijkers...

Bekijk hier het volledige programma.

Beursvloer

Herkent u deze situatie? U heeft een goed idee, maar het ontbreekt u aan geld of de tijd om het daadwerkelijk om te zetten in een product. Of: u heeft inmiddels een product, maar het op de markt brengen van uw product is toch lastiger dan u had gedacht. U bent niet de enige!

Innovatieve producten en diensten zijn erg belangrijk voor de economie. Uw ideeën zijn van levensbelang en in het huidige economische klimaat is het op het moment lastig om financiering te vinden voor innovatieve producten en diensten.

De beursvloer van InnoFlevo is dé plek om uw innovatieve idee, product of dienst te tonen en te promoten. Dit kunt u doen vanuit uw eigen stand op de beursvloer. Bent u actief in één van de volgende sectoren: Life Sciences, Medisch- Health, Creatief, ICT of Bio-energie/Duurzaamheid, maak dan nu een keus uit onderstaande typen stands en kom naar InnoFlevo op 16 december 2009 op de Creative Campus te Almere.


-    Stand Type C    kleine stand circa 4 m², € 175, - ex. BTW
-    Stand Type B    middelgrote stand circa 8 m², € 500, - ex. BTW
-    Stand Type A    grote stand circa 12 m², € 1000, -ex. BTW   

Meldt u vóór 7 december aan via de website van InnoFlevo .