22 november 2017

inct.spiratie 2017

Tickets €395,00 (excl. BTW)

Datum & tijd

2017-11-22 08:30:00

World Trade Center (WTC)

22 november: inct.spiratie, het najaarscongres van inct. We zetten de sprekers nog een keer voor je op een rij. Zes experts die je alles gaan vertellen over nut en noodzaak van customer journey mapping en hoe data en social media tot kansen kunnen leiden.

inct.spiratie is een interactief event, dat betekent dat bezoekers niet een hele dag gaan luisteren, maar dat zij actief met elkaar van gedachten wisselen over de onderwerpen die de sprekers aandragen. Middels ronde tafel gesprekken maken zij kennis met elkaar, maar delen ze ook kennis en wordt er ook kennis uitgewisseld. Het doel is dat de bezoekers na afloop 'rijker' naar huis zullen gaan.

De sprekers van inct.spiratie 2017

Eduard Nandelall is directeur van OptimusAd, een bureau gespecialiseerd in online campagnes vooral voor het MKB. Een goede online campagne op social media op basis van goede data levert direct omzet op. Nandelall komt vertellen hoe!

René Bego is directeur/uitgever bij Mo'Media.. In het inct.magazine van december 2016 vertelde hij al over hoe het nadenken over de customer journey al heeft geleid tot een vernieuwd uitgeefconcept. Op inct.spiratie komt hij het verhaal persoonlijk en met meer detail nog eens vertellen

Henri Spijkerboer is contentspecialist met een achtergrond als designstrateeg. Hij helpt organisaties gebruiksvriendelijk, passend en relevant communiceren in tekst en beeld. Henri geeft een introductie op customer journeys en touch points. Wat is het en wat kun je ermee?Mathieu Dekker is geen onbekende in de uitgeefwereld. Nu is hij echter verantwoordelijk voor de online marketing van Het Nederlands Danstheater. Wij horen u denken: wat moeten wij als uitgevers met het Nederlands Dans Theater? Dat kunt u zelf ervaren op 22 november!

Jeroen van der Meulen is hoofd marketing & winkel van ECI. Aan hem de taak dit merk af te stoffen en in de vaart der volkeren op te laten stomen. Op inct.spiratie zal hij een kijkje in de keuken geven.

Martin Voigt (Lexis Nexis) & Ward Wijndelts (Vrij Nederland) analyseerden samen de sociale media-platformen waar lezers én potentiele lezers actief zijn. De lessen en inzichten zullen zij delen. En dat gaat véél verder dan het tellen van likes en shares.

Meer weten en aanmelden

Voor alle praktische informatie en het aanmelden verwijzen we je graag naar de speciale congres pagina van inct.spiratie 2017