10 september 2012

iMMovator organiseert ‘Best of IBC Tour’

Datum & tijd

2012-09-10 14:30:00

Van 6 t/m 11 september 2012 vindt de IBC plaats in de RAI in Amsterdam. Het aanbod op deze beurs is overweldigend: met veertien hallen en meer dan 1300 stands is de IBC met recht dé Broadcast beurs van Europa. Om het u makkelijk te maken organiseert iMMovator maandag 10 september een ‘Best of IBC Tour’ waar we u rondleiden langs de hoogtepunten van de beurs.

Doe mee aan de iMMovator ‘Best of IBC tour’ en we voeren u langs de stand met de meest innovatieve en spraakmakende technologieën op deze immense beurs. Het programma van de tour zal de komende weken vorm krijgen.


Aanmelden - extra tour
IMMovatorleden kunnen zich kosteloos aanmelden voor de rondleiding. Het maximum aantal deelnemers voor de tour is echter al bereikt! Echter, bij voldoende aanmeldingen zullen we dezelfde tour ook op maandagochtend aanbieden (10-12 uur).Wilt u zich aanmelden voor deze extra tour? Stuur dan een e-mail met uw naam, organisatie en contactgegevens naar Marlies Hakvoort.

Let op: het is ook belangrijk dat u zich als bezoeker aanmeldt bij de IBC. Alleen met een toegangspas van IBC krijgt u toegang tot de beurs! U kunt zich registreren voor de beurs via deze link.