28 juni 2012

HbbTV Forum Nederland sessie op AVM 2012

Datum & tijd

2012-06-28 14:00:00

Tijdens AVM 2012 vinden verschillende inloopsessies plaats. Hier behandelen toonaangevende organisaties een actueel onderwerp. De sessies duren ongeveer 30 minuten en zijn gratis toegankelijk voor beursbezoekers en congresdeelnemers. Op 28 juni verzorgt HbbTV Forum Nederland een van deze sessies.

HbbTV Forum Nederland
Laat u bijpraten over de activiteiten en planning van het HbbTV Forum Nederland. Het HbbTV Forum is begin 2012 aangekondigd als initiatief van omroepen, TV-fabrikanten en andere belanghebbende partijen. Het HbbTV Forum is een industrieplatform waarin de relevante partijen uit de keten bij elkaar komen om afspraken te maken over de techniek en marketing van HbbTV. Om HbbTV tot een succes te maken zijn vergaande afspraken binnen de gehele keten noodzakelijk.

Het HbbTV Forum wordt ondersteund door iMMovator en TNO. Gesteund door gemeente Hilversum en de sector zet iMMovator de lijnen uit voor de innovatie-agenda Media & ICT in het kader van het topsectorenbeleid Creatieve Industrie. Connected TV vormt daarbij één van de belangrijkste thema’s. In deze sessie wordt u bijgepraat over de planning en activiteiten van HbbTV Forum en over de bredere kansen die de innovatie-agenda u en uw bedrijf kunnen bieden.

HbbTV Forum inloopsessie
Datum: 28 juni
Tijd: 13.00 - 13.30 uur
Locatie: Sessiezaal 1, Studio 22, Media Park, Hilversum
Aanmelden: via de website van AVM 2012