18 september 2017

iMMovator IBC Tours 2017

Tickets €50,-

Datum & tijd

2017-09-18 07:00:00

RAI Amsterdam

Noteer het vast in je agenda: van 14 tot en met 19 september staan alle veertien hallen van de Amsterdam RAI in het teken van de IBC. Je vindt hier de nieuwste ontwikkelingen rondom mediatechnologie, van opname tot uitzending. Traditiegetrouw organiseert iMMovator IBC Tours langs de hoogtepunten van deze immense beursvloer en kun je via ons kans maken op gratis Bronze Passen voor het conferentieprogramma.

IBC Tours

Al zeven jaar op rij leidt iMMovator mediaprofessionals rond langs de hoogtepunten van de overweldigende IBC beursvloer. Per jaar voeren we meer dan honderd leden langs de innovatieve diensten en producten die op de IBC georganiseerd worden. De voorbereidingen voor de tours van dit jaar zijn inmiddels al weer begonnen. Dit jaar organiseren wij 4 tours in het kader van de iMMovator tracks. We bieden de volgende tours aan:

  • IBC Data4Media tour: Op de IBC is data een van de buzz words. Wat is er op deze gigantische beurs te zien als het gaat om data? Onder leiding van Erik van Heeswijk ontdek je wat de IBC  te bieden heeft op het gebied van data voor media. 
  • IBC Immersive Media tour: Onder leiding van Pieter Siekerman ontdek je wat de IBC heeft te bieden op het gebied van Virtual Reality, Augmented Reality en Mixed Reality. 
  • IBC Spectacular Live Events tourEngagement, experience, immersiveness daar draait het om. Hoe kun je de ervaring van de bezoekers van grote events verrijken met nieuwe media diensten? Onder leiding van Freek van ’t Ooster ontdek je wat de IBC te bieden heeft op het gebied van sport, media en live events. 
  • IBC Business in Media tourTijdens deze tour wordt je rondgeleid langs de stands met de meest innovatieve en spraakmakende producten en technologieën. Via koptelefoons word je bijgepraat over de laatste mediatrends die te zien zijn op de IBC en die een grote impact hebben op de media industrie. Daarbij gaan we niet alleen langs de grote media concerns maar doen ook een aantal startups aan die spraakmakende producten laten zien.

Kosten voor deelname zijn 50,-, dit is inclusief lunch. De lunch wordt tussen 12.00-13.30 uur geserveerd bij de radiowagen van waaruit New Business Radio, Ericsson, Media Park en MediaMatters live radio maken.

Gratis tickets voor beursvloer

Inschrijven voor de beurs van IBC was tot 25 augustus gratis. Nog geen kaartje geregistreerd? Gebruik bij je inschrijving dan code 3895 van onze participant Ericsson om een gratis ticket te registreren. Aanmelden kan via de site van de IBC. 

IBC Bronze Passen

Wil je naast de beursvloer ook het conferentieprogramma van IBC bezoeken? IMMovator en de Gemeente Amsterdam geven een aantal Bronze Passes weg. Lees hieronder hoe je kans maakt!

De IBC conferentie is met name interessant voor mensen met een grote technische interesse. Onderwerpen die dit jaar aan bod komen zijn o.a.: nieuwe platforms, fake news, data en mixed reality. Om de conferentie te bezoeken dien je in het bezit te zijn van (minimaal) een Bronze Pass (a €1010,-). IMMovator en de Gemeente Amsterdam kunnen een selectief aantal IBC Bronze Passes weggeven aan hun relaties.

Een bronzen pas geeft je op één dag toegang tot de conferentiesessies, alle hallen van de beurs, special events (zoals de IBC Award show) en een gratis OV kaartje. Wil je in aanmerking komen voor een van die Bronze Passes? Schrijf je dan in via dit formulier. We laten je binnen twee weken weten of je een pas krijgt – snelle inschrijvers maken de meeste kans!