15 september 2014

IBC sessie: Meet the Dutch

Datum & tijd

2014-09-15 09:30:00

RAI Amsterdam, zaal E102

Wat is er nieuw en interessant op de IBC dit jaar? De gemeente Amsterdam organiseert in samenwerking met iMMovator een speciale sessie op de IBC waarin we met een Nederlandse bril kijken naar de IBC. Drie Nederlandse entrepreneurs die op de IBC hun diensten en producten presenteren delen hun verhaal over technische innovatie en internationale uitbreiding. Ook geven zij hun mening over het aanbod op de IBC. Welke nieuwe ontwikkelingen zullen de industrie veranderen? Welke nieuwe spelers gaan het maken? Welke toekomstige ontwikkelingen zijn al te zien op de beursvloer? Na de sessie kun je deelnemen aan de "Best of IBC Tour" waar iMMovator's Frank Visser je langs de hoogtepunten van de IBC leidt.

Lokatie: RAI Amsterdam, zaal E102

Met bijdragen van: 

  • Monique van Dusseldorp (moderator)
  • Alex Terpstra, CEO Civolution. Civolution, een internationaal content recognition company, levert cutting edge digital watermarking en fingerprinting technologie die de basis is voor veel innovatieve second screen en media diensten. Civolution is genomineerd voor diverse IBC Awards.
  • Jacob Zwagemaker, CCO, 24i. 24i ontwerpt, ontwikkelt, implementeert en beheert TV apps voor elk scherm; smart TV's, set-top boxes, game consoles, tablets en mobiel
  • Hans Krouwels, CEO Vidigo. VidiGo is marktleider in software en IT-based oplossingen voor live TV productie. Vidigo's missie is om de meest intuitieve en efficiente IT oplossingen te maken voor de nieuwe generatie TV producenten
  • Frank Visser, iMMovator Cross Media Netwerk neemt je mee langs de hoogtepunten van de IBC

Best of IBC Tour
Voorafgaand of aansluitend aan deze sessie kun je deelnemen aan de 'Best of IBC Tour', een 2 uur durende rondleiding langs de hoogtepunten van de IBC. Onder leiding van iMMovator's tourguide Frank Visser word je langs de stand met de meest innovatieve en spraakmakende technologieën gevoerd op deze immense beurs. Via koptelefoons word je bijgepraat over de laatste mediatrends die te zien zijn op de IBC.

Inschrijven
Let op! Zowel Meet the Dutch als de Best of IBC Tour zijn alleen te bezoeken door diegenen met een  toegangsbewijs voor de IBC. Inschrijving is gratis tot 21 augustus. Voor Meet the Dutch en voor de IBC Tour is verder een aparte inschrijving vereist.