5 juni 2014

I AM MEDIA: Touched

Tickets €75,-

Datum & tijd

2014-06-05 07:30:00

Balengebouw Enschede

Op 5 juni vindt de 6e editie van I AM MEDIA plaats in het Balengebouw te Enschede. I AM MEDIA is het belangrijkste online media event in het oosten des lands; dé plek waar creatieven en innovators van bedrijven en bureaus elkaar jaarlijks ontmoeten. Evita Stoop, Marketingbaas van Microsoft in Nederland, zal spreken op I AM MEDIA 2014. Nadat eerder Marc de Vries (Twitter) al aangekondigd was, kunnen bezoekers van hét online media evenement van Oost Nederland horen hoe Microsoft de toekomst ziet en hoe je daarop kunt inspelen. Daarnaast zullen oa Jeffrey van Heck (Natuurmonumenten) en Rogier Schmit (T-Mobile) acte de presence geven op 5 juni a.s. bij I AM MEDIA 2014. 

TOUCHED
I AM MEDIA volgt dit jaar de rode lijn van de ideale klantreis. Een reis langs touchpoints, moments of truth & touchscreens. Met de veel vragende consument als uitgangspunt en creatieve techniek als antwoord. Op het programma staan sprekers die laten zien hoe ze precies de juiste mensen, op precies de goede manier op precies het goede moment weten te raken. "TOUCHED", daar gaat het om op 5 juni 2014 in het Balengebouw te Enschede. 

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor I AM MEDIA 2014 is begonnen. Tot en met 25 mei betaal je slechts €75,-. Bij de kaarten zijn drankjes en een uitgebreide BBQ inbegrepen.

Meer informatie
Kijk voor een overzicht van sprekers en de kaartverkoop op www.iammedia2014.nl